Kendisinin yazdiklarini ilk baska cok okudum. Manipulatif yorum yapar sadece kendisi.
http://hanoglu1907.blogspot.com.tr/2...-lk-bomba.html
Bu yazisi tam da Fenerbahce gelirleri zaten AS'de olan stadi Dernek'ten, AS'ye satarak Dernegin, AS'ye olan borcunu kapatmaya calisirken cikmisti. Nerede isim sponsorlugu?
SPK bu satisa izin veremedi cunku Dernek, AS'ye
gelirleri zaten AS'de olan ve ayrica Dernegin de sahibi olmadigi bir mali satmaya kalkiyordu. Ama Hanoglu bunu susleyip susleyip manipulatif haber yaparak satmaya calisti.
Yani ben bir dukkan kiralamisim, bir sozlesme ile bu dukkani sana devrediyorum ve sen bana kiraladigimiz anda belirli bir miktar kira oduyorsun ve bu dukkani kullanma hakkini 30 yilligina aliyorsun. Ertesi gun sana geliyorum ve diyorum ki simdi bana toplu bir para ver ve ben sana baskasindan kiralamis oldugum dukkani satayim. Tabii SPK izin veremedi.
Sonra? Benim 6 ay oncesinden ongordugum Fenerium satisi gerceklesti.
Neyse. Tavsiye icin tesekkurler ama acikcasi en az Hanoglu kadar muhasebe ve finans egitimim var (hatta daha fazlasi da var). Hatta o kadar iyi biliyorum ki para kazanabilecegim bir durum varsa cikip kimseye nasil yapilacagini anlatip, kendi kazanabilecegim parayi dusurmem. Bu acidan bakinca da Hanoglu'nun neden yazdigi tam olarak ortaya cikiyor zaten. Finansal piyasalarda birileri gudulecek ki baskalari para kazansin.