Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Benim aklıma o durum gelmemişti. Doğru diyorsun. Liverpool itirazdan sonra katılabilmişti.

Zaten sen alt ligden çıkıp ŞL de boy gösterdiğinde büyük ihtimalle Fc United orta sıralarda AL ye katılım için mücadele eder gibime geliyor.
İşte o kısımı çok merak ediyorum Her daim şampiyonluk mücadelesi vermesini istiyorum. Tesis ve Stadı yapıp kasayı full bırakıcam

Quote Originally Posted by devilshand View Post

o değil de nasıl tablo

italyaya gitmeni önermem catania ile 3. sezonum ve inanılmaz bir şekilde ambargo koydum diyebilirim seri a da 2 sezondur şampiyonum ilk yıl seri b zaten ve çatır çatır 20 puan fark attım juveye bu sene defansımı da güçlendirdiğim taktirde şl de ilk 4 görürüm diye umut ediyorum tabi traore kalırsa ambrose yi alabilirsek ginter gelirse hala parasal açıdan çok iyi değilim Almanya'yı severim ama orada da sadece bayern var
çok favorinin olduğu tek ülke İngiltere gerçi seninle aramızda 8 yıl gibi bir fark var tr de denizli şampiyon olduysa
maddi getirisi yüksek olan liglerde bir farklı takımın şampiyon olması demek bütün dengeleri değiştirir demek
saygılar iyi geceler

Olum senin kullandığın taktik normal bir taktik değilki O taktikle paf takımını çıkar ufak bir tecavüzde onlar yapar