-
Selamlar, 2 gündür database'deki problemleri deneme kariyerleriyle test ede ede gidermis bulunuyorum.
Ligde devre arası ayarladım. Ocak 1-14 lige ara veriliyor. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçı 7 Ocak'ta oynanıyor. 4. tur maçın da 14 Ocak'ta oynanıyor. 17-18'inde de lig maçı oluyor. Düzeldi böylece.
Ayrıca belirtmeyi unutmusum fakat yamada fikstür sorunu da tamamen cözmüs durumdayiz. Takımlar sadece Cuma-C.tesi ve Pazar günleri maç oynuyorlar. Ve genellikle 7 gün ara oluyor lig macları arasında gerçekteki gibi.
Geriye kalan tek durum Sigames'e de yazdığım seçili olmayan liglerdeki staffların gözükmemesi. Bugün cözülecegini düşünüyorum. Beklerken 1-2 ligin transferlerini daha yapmaya calisacagim. Bu haftanın sonunda cıkar diye umuyorum yama.
Edit: Derken sigames'ten cevap geldi. Seçili olmayan liglerdeki staffların oyunda yer almaması oyunun yazılımıyla alakalı normal bir durummuş.
Last edited by Nocna Mora : 17.Eylül.2015 at 13:21
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri