1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Hybrid View

Quote Originally Posted by emrejt View Post
    Kardeşim ben yamada yardımcı ekiplerden istediğim kişileri bulamıyorum mesela altyapı sorumlusu Phil Cannon oyunda yok gözüküyor. Büyük ligleri açtım db'yi büyük de yaptım ama yine gözükmüyor. Mesela PSG'nin ekibine bakıyorum sadece başkan ve td gözüküyor o kadar. Oyunumda Türkiye liginin amblem ve forma yaması vardı bundan kaynaklanabilir mi? ya da benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı?
    Malesef, haklısın dostum gözden kaçan iyi bir detay bende de şuan da bahsettiğin sorunlar oldu ve birkaç kulüpte daha var aynı problem ama o son yamadan bu yamaya kadar 35 binden fazla değişiklik olduğu için muhtemelen düzeltilmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrejt View Post
    Kardeşim ben yamada yardımcı ekiplerden istediğim kişileri bulamıyorum mesela altyapı sorumlusu Phil Cannon oyunda yok gözüküyor. Büyük ligleri açtım db'yi büyük de yaptım ama yine gözükmüyor. Mesela PSG'nin ekibine bakıyorum sadece başkan ve td gözüküyor o kadar. Oyunumda Türkiye liginin amblem ve forma yaması vardı bundan kaynaklanabilir mi? ya da benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı?
    Quote Originally Posted by RvP1907 View Post
    Malesef, haklısın dostum gözden kaçan iyi bir detay bende de şuan da bahsettiğin sorunlar oldu ve birkaç kulüpte daha var aynı problem ama o son yamadan bu yamaya kadar 35 binden fazla değişiklik olduğu için muhtemelen düzeltilmiştir.
    Fransa Ligi ile ilgili değil; oyuna başlarken seçmediginiz liglerdeki takımların staffları gözükmüyor. Konuyla ilgili Sigames ile iletişime geçtim.

Phil Cannon'da database'de ekli, cözmeye calisiyorum
    Last edited by Nocna Mora : 17.Eylül.2015 at 02:12
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri