Quote Originally Posted by jevox06 View Post
Tolgay Arslan. Dribbling becerisi hariç hiçbir becerisi ortalama üstü olmayan bir adamı burada göğe çıkarmayı fanatiklik dışında özetleyen bir tanım göremiyorum. Skora etkisi yok, Beşiktaşta toplam 22 maçta 2 gol atmış asist yapamamış resmi maçlarda. Dikkat çekici özellik sayılabilecek kendisini hoş gösterebilecek insanlara frikik becerisi de yok. Oyun görüşü olarak vasat altı ve ortalama doğru kararlar veren bir adam. Premier Ligdeki adamlarla karşılaştırmışsınız ki ben EPL'deki nerdeyse tüm maçları takip eden biriyim. Tolgay Arslan'ın EPL'de hiçbir takımda oynamasına ihtimal dahi vermiyorum(Türkiye'deki hiçbir ortasaha oynayamaz). EPL'ye yeni çıkan Bournemouth takımında bile ondan çok daha fizikli ve teknik orta saha oyuncuları var. EPL gibi dayanıklılığın feriştahı olanların oynadığı bir ligde Tolgayı banko oynayacak demeniz güldürücüydü. Süperligin zamanında en dayanıklı en pırpır oyuncusu Tuncay Şanlı bile ilk maçlarında nerdeyse ciğerlerim patlayacaktı şeklinde bir demeç vermişti ilk senesinde.

Bu açıklamaların hiçbiri fanatikçe değil ama dimi..hadi ordan..

Senin o müthiş bakış açından gidelim

xavi hernandez/2013-2014=47 resmi maç 4 gol 6 asist xavi ne kötü futbolcuymuş,koskoca barcelonada oynuyorsun topu topu 4 gol 6 asistin var.yazık senin gibi futbolcuya..

ondrej celustka/2013-2014=21 premier lig maçı.Antalyasporda son hafta hariç çok fazla şans bulamadı.Halbuki premier ligde oynamış adam nasıl olur da türkiye liginde oynayamaz..

mile jedinak/2014-2015=24 premier lig maçı.Gençlerbirliği oyuncusu oralara gider oynar tolgay oynayamaz..tolgay kötü oyuncu..

alfred ndiaye/2012-2013=ligin ikinci yarısı 16 maç.

ama tolgay oynayamaz premier ligde ya.Liverpoola karşı da tel tel dökülmüştü.Bundesligada da çok istikrarsızdı.toplasan 5-10 maç oynamıştır.

hadi ordan..seni kaale alanda kabahat.