ben bunlara takılmıyorum.asıl takıldığım zihinsel özelliklerdi.o özellikleri de diğer futbolcuyla karşılaştırıp belirttim onları değerlendirirseniz sevinirim.
korner ve penaltıya gelecek olursak da bir futbolcunun daha önce bir istatistik yansıtmaması o şeyi kötü yaptığını mı gösterir ben bunu anlamıyorum ya.lütfen bunu idrak edin ya.bakın siz diyorsunuz ki penaltı kullanmamış o yüzden 10 olması normal diyorsunuz.10 sayısını bir özellik için vasat hatta vasat altı kabul edersek siz diyorsunuz ki tolgay vasat penaltı atıyor.bakın burası çok önemli bir nokta.kendinizle çelişiyorsunuz.sizin dediğiniz şey özetle şu -tolgay penaltı kullanmamıştır penaltı kullanmadığı için de 10 verdik-.ben de diyorum ki siz daha önce hiç penaltı kullanmamasına dayanarak ona o özellik bakımından vasat bir oyuncu profili çiziyorsunuz.pektabi nasıl penaltı attığı başka özelliklerinden öngörülebilir.benim eleştirim de tam bu noktada.liverpool maçındaki penaltısını açın bir bakın tekrar izleyin.tek bir penaltının bir oyuncu için elbette referans noktası kabul edilemez.ben bunu biliyorum.ama sizin kaçırdığınız nokta o penaltı onun dışında tolgayın vuruş becerisi ve kalitesi pektabi penaltı için öngörülebilir şeyler.hiç penaltı kullanmamış bir oyuncuya vasat bir değer girmek objektif oluyor,ancak nasıl penaltı atabileceğini öngörüp kısmen kabul edilebilir bir değer girilmesini istemek objektif olmuyor..gerçekten ilginç.tolgayın penaltısının 10 olması yani vasat olarak düşünülmesi mi daha gerçekçi yoksa ortalama penaltı vuruşu kullanan oyuncuları değerlendirdiğimizde penaltısının 12-13 olarak değerlendirildiği bir tolgay mı?
ben de sizinle günlerdir burda yazışıyorum.salt her konuda haklı olmayabilirim.ama bir tek şeyde olsun savunmaya geçmeyip kabul ettiğinizi de görmedim.biraz özeleştiri lütfen.