Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
Bizim taraftarımıza bu kadar laf atıyorsunuz ama geçen yıl oynanan kupa maçında G.Saray'ın attığı yabancı maddeler geçen Trabzon maçında sahaya atılan koltuklar hiç konuşulmadı nedendir acaba?
al işte...batuhan hangi galatasaraylının çıkıp da en terbiyeli taraftar bizde biz sahaya birşey atmıyoruz küfür etmiyoruz dediğini duydun? böyle taraftarımız var diyordu aziz yıldırım hani? dediğim gibi..ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün...meydanlara çıkıp artistlik yapmayla olmuyu işte gördük işte aziz yıldıvımın övgüyle bahsettiği taraftarı...

nihat özdemir taraftarı tebrik etti...e böyle başkana böyle tümer gibi oyuncular yaraşır...ooo cimbom ananı seveyim diye bağırıyo tüm stat tümer de el kol yapıyo daha çok ses istiyo...bir grubun yaptığını bütün taraftara mal edemezmişiz?tezahüratları duydunuz.kaç bin kişilik bi gruptu acaba anamızı sevenler???

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
2,5-3 yıldır susan ağzında küfürü bulundurmayan ve sadece takımını destekleyen taraftarımız bugün kötü şeyler yaptı bence iyi yaptılar hepsini tebirk ediyorum çünkü bu küfür sadece bu statta öneleniyordu diğer klüpler hiçbir çalışma yapmıyordu taraftar en sonunda patladı bence iyi oldu
buyur burdan yak...evet çoook iyi yaptılar hata az bile yaptılar dimi?sana daha cevap vermeyeceğim...

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
Rapor veriyorum:
Kadıkoy cıkartması püskürtülmüştür.
Tebrik ediyorum tüm futbolcularımızı.Gelenek bozulmadı
Sesim gitti ama olsun Fenerbahce'ye sesım feda
Çamur atmaya çalışanlara gelince Güneş balçıkla sıvanmaz.
maalesef yedek kulübesi çıkartmanızı püskürtemedik biz gerets vuruldu...çanur atmak???güneş???balçık??? e tabii ki güneş balçıkla sıvanmaz.galibiyeti hakletmiş gibi konuşuyorsunuz anlamıyorum ben ya...sen sahadan gelmişsin atılanları,edilen küfürleri sen biliyorsun.hangi güneşin sıvandığı balçıktan bahsediyorsun ki?

son olarak alex yere atladı kalkmadı falan...katılmıyorum beyler bu düşüncelere...takımı baskı yiyo.profosyonelce yapılmış bir haraket yani bu...yapmazsa saçmalık olur...