Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

31 47.69%
  • Beraber

10 15.38%
  • Galatasaray

24 36.92%
1 ile 30 arası toplam 451 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    bu macta fenerbahce kötüydü,galibiyet feneri hakki degildi,taraftariniz küfürbazin allahiydi.bütün galatasaraylilar su anda 33.haftayi düsünüyorlardir eminim.insallah ozaman aynilarini bizimkiler yapmaz da ne kadar serefli taraftarlarimiz var bunlari herkess görür
    Fener kötü degildi sadece skorun üstüne yattı.Küfürbaz meselesini diger takımların ettiklerinin yanına koy tekrar kıyasla.33. hafta gelince görürüz centilmenligi.
    Fener taraftarından once kendi takımın neden galibiyet alamadı onu düşünün zaten atılanların edilen küfürlerin cezası gelir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    [B]Fener kötü degildi sadece skorun üstüne yattı.Küfürbaz meselesini diger takımların ettiklerinin yanına koy tekrar kıyasla.33. hafta gelince görürüz centilmenligi.
    captain hala aynı şeyi diyorsun be abi...biz küfür yok diyor muyuz?hayır...var küfür.yok diyen sizinkilerdi...e gördük yoku...ayrıca nihat özdemirin açıklaması,tümerin haraketleri de cabası...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by comandante View Post
    captain hala aynı şeyi diyorsun be abi...biz küfür yok diyor muyuz?hayır...var küfür.yok diyen sizinkilerdi...e gördük yoku...ayrıca nihat özdemirin açıklaması,tümerin haraketleri de cabası...
    Tek taraflı calısma bu kadar idare ediyor. Diger kulupler versin bakalım destek küfür oluyormu ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Tek taraflı calısma bu kadar idare ediyor. Diger kulupler versin bakalım destek küfür oluyormu ?
    ya tamam diyelim ki küfürde de haklıydınız ki değildiniz ama varsayalım...oley bravo ettiniz küfür...şimdi bana çıkıp da nihat özdemirle tümeri de savunursan monitörü yerim ben abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ya tamam diyelim ki küfürde de haklıydınız ki değildiniz ama varsayalım...oley bravo ettiniz küfür...şimdi bana çıkıp da nihat özdemirle tümeri de savunursan monitörü yerim ben abi...
    Tümer'in ne yaptıgını bilmiyorum. Nihat Özdemir'in acıklamalarına gelince onu zaten ben degil Adnan Polat savunmus bize söz düsmez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Tümer'in ne yaptıgını bilmiyorum. Nihat Özdemir'in acıklamalarına gelince onu zaten ben degil Adnan Polat savunmus bize söz düsmez.
    oooo cimbom ananı sevim diye siz bağırırken tümer de elle kolla sesinizi yükseltmenizi istedi...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

oooo cimbom ananı sevim diye siz bağırırken tümer de elle kolla sesinizi yükseltmenizi istedi...
    O pozisyonu gordum ama edilen küfürlere ettigini anlamadım daha dogrusu ben küfürleri duymadım tezahüratları anlayamadım.

Sabri'de mactan once gelip tribünlere sus işareti yaparak iyice tahrik etti taraftarları.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri