Quote Originally Posted by Gonziarm View Post
Jardel hic bir zaman top class takımlarda oynamadı,oynayamazdı da.Dediğin gibi barcada olsa cimleri zor görürdü.Bu yüzden kendi sınıfına uygun takımlarda oynadı.Zaten süper birsey olsa onu muhakkak dunya kupalarında veya buyuk takımlarda izlerdik.
2002 dunya kupasında oynadı sans bulamamasına ragmen 3 macta 4 gol atmıs demişsin.Beni de futboldan cakmıyor demissin Ben sana 2002 brezilya kadrosunu vereyim de bir bak bakayım jardel var mı yok mu?Bence asırı jardel fanatiğisin her gördüğün brezilyalıyı jardel zannediyorsunBu yüzden fanatiklik boyutuna ulasmıs birisi oldugun için tartısmayı burada kesebiliriz.Çünkü jardeli senin gözünde değiştirmek imkansız

Brezilya kadro 2002
Marcos..... Kaleci Palmeiras
Dida .....Kaleci Corinthians
Rogerio Ceni Kaleci Sao Paulo
Cafu Savunma AS Roma
Belletti Savunma Sao Paulo
Junior Savunma Parma
Roberto Carlos Savunma Real Madrid
Lucio Savunma Bayer Leverkusen
Roque Junior Savunma AC Milan
Anderson Polga Savunma Gremio
Edmilson Orta saha Lyon
Gilberto Silva Orta saha Atletico Mineiro
Kleberson Orta saha Atletico Paranaense
Emerson Orta saha AS Roma
Vampeta Orta saha Corinthians
Ronaldinho Hücum Paris St Germain
Juninho Paulista Orta saha Flamengo
Kaka .........Orta saha Sao Paulo
Edilson ..........Hücum Cruzeiro
Denilson.........Hücum Real Betis
Rivaldo ..........Hücum Barcelona
Luizao ..........Hücum Gremio
Ronaldo.......... Hücum Inter Milan
jardelin milli takimda oynadigini bir kaynaktan aldim,onu salla tamam.Aldigi ödüllerdemi yalan?2 kere avrupanin en golcüsü oldu.1kere sampiyonlar liginde gol krali oldu.Forvetin amaci gol atmaktir.sen jardeli orta saha zannettin herhalde,bir de cikip millete asist mi yapacak?ronaldinho gibi calimlar mi atacak?top önüne gelsin gerisi kolay.Bitiriciligi dünyada en iyi futbolcuydu zamaninda.Jardel zamaninda avrupanin en iyi takimlarinda oynayabilirdi ama iste sorumsuz bir kisi oldugu icin oynayamadi.Ben jardel fanatigi degilim.Sadece jardeli seviyorum ve galatasarayda oynamis bir kisi hakkinda böyle konusmalar yapmani istemedigimde tartistim senle.Konu kapansin.Alex hakkindaki konuyu jardele getirdin ya helal olsun sana.