Unlu poppola meydaninda bir gun oziyle dertlesiyoduk. -Lazio macindan daha once-
Ozgur: Ozi durum kotu ya siena maci fena oldu. Manchester dan bekle digim skor avantajini saglayamadim.
Ozi: Takma kafaya chievo ya deplasmanda 4 attin ya.
Ozgur: Tamam da aga iversen bir ay sakat totti uc mac yok. Manu deplasmaninda manciniyle de rossi cezali bu adamlar olmadan ne yapacam ben.
Ozi: Yapma ya kotuymus.. Biyik altindan da guler.. Hadi olum istasyon yapma dondur su sarabi.
Ozgur: Sen gul bakalim ama totti senin maca iyilesir onu da soyleyeyim. Olum onu bunu birak sana bi sey sorcam.
Ozi: Nedir?
Ozgur: Aga benim steffen iversen yaslaniyo hadi seneye de oynadi obur sene cok zorlanir bi de sik sik sakatlaniyo. Bana yeni bir target man lazim. Su senin kovdugun Aaron Hunt i Bremen listeye koymus ne diyon is yapar mi.
Ozi: Birak olum onu. adam maca alkollu cikmis saha icinde hakemi opmeye kalkti dort defa tam ben cikarirken hakem kirmiziyi cakti. Ondan topcu falan olmaz.
Ozgur: Hadi yaa. kimi bulsak acaba....
Muhabbet boyle uzayip gider...
Ertesi Gun Roma idmaninda..
Kevin Larsen: Cuka okaka pas ver la. cuka mokako lan olum adini soyleyemiyom ne bicim ismin var.
Okaka: Abijim niye dalge gejiyorsuniz yee.
Ozgur: Kevin adam ol.. Olum sen siyahi. gel iki dakka.
Okaka: Abi ban bi say yapmedim valle. Abijim affet.
Ozgur: Tamam olum. Boya da bak masallah. Mevkin ne senin.
Okaka: Abi pivot forvatim ban.
Ozgur: esas adin ne.
Okaka; Abi san bari yapme.
Ozgur: olum on adin ne
Okaka: Stefano abe. Stefano chuka Okaka.
Ozgur: Anaaaaa. steffen iversen, stefano chuko okaka.
Okaka: Chuko degil abe chuka.
Ozgur: Tamam len ne haltsa. Bu hafta ilk 11 oynuyon soyle Massimo dayi ya sana forma hazirlasinlar.. Buldum yeni iverseni oluum.
Devami ve Okaka nin ilk maci az sonra ss lerle

Alıntılı Yanıtla