ManagerLik oyunundan oncede bi hikayem var onuda payLasicam OrtaokuLda faLandim gaLiba tabi o zmn boLe pc fLn nadir var evLerde Hic unutmam abimiNde laptopu wardi is amacLi kuLlaniyodu bazen evde bIrakiyodu bende hemen onun gitmesini bekLiodum EvDen Tabi o zmanlar biseyden anLadigimiz yoq biLgisayari acmak icin kac gun ogrenmistim Laptop bu nerden biLecem kurcaLiyodum orasini burasini sora rastgeLe yandaki bi iconu ittirdim bide baktim Laptop aciLdi O an o kda sevinmistimki sanki Buyk bir is becermisim gibi Sora pcyi kurcaLamaya basLadim ve bir oyun buLdum fifa 98 di bu o zamanLarn en iyi oyunuymus sora anLadim Merak sardi ve oynamaya basLadim yeni yeni ogreniodum ronaLdo barceLonaydi yani o zamanLar .. Odanin baLkon kapisinida acik birakirdimki abim arabayLa geLince sesinden anLiyayim da hemen kapatayim cocuk akLi iste hemen tedirgin oLuyosun sanki abim bana bisey dicektii Sora bu oyunu acayip aLisinca her gun abimin gitmesini bekLerdim sora pcyi actimi ogrendi Ve kizmadi niye kizsinki bana izin verdi Ve bazi gunLer pcyi evde birakip oynamama oLanak sagLamisti ama gun gectikce sIkILdim tabI megerse GizLi gizLi oynamak daha heycan Veriyomus Insana cocuk akLiya suc sayiLinca daha hosuna gidio Uzun oLdu ama payLasmak istedim Bu aniMida ..