Quote Originally Posted by ThersoN View Post
Oyun ile tanışmadan önce bu tarzda kagıt uzerinde karamalarım vardı kendi takımı kurmak onları buyuk takımlarla karsılastırmak gibi işte hayal gücü
Sonra yazlıkta tanışıtıgım eski bi dostum bana böle bir oyun oldugunu ve oynadıgını felan anlattı tum yaz boyunca şunu yaptım bunu yaptım hikayelerini dinleyince benimde kanıma girmiş sayıldı menejerlik...
Eve döndügümde (daha o zaman bilgisayarım yoktu) int. cafeye gidip direk oynamaya basladım 02-03 ile basladım ama kısa süre sonra Cm 4'e geçtim onu çok oynadım.Hatta adam gibi bir sezonu tamamladıgım zaman Chelsea ile şampiyon olmuştum.Şampiyonluk sevinci ile yeni sezonu düşünürken yarın int. cafeye gittigimde save dosyamı sildiklerini gördüm. İşte ilk hayal kırıklıgını burda yaşamıştım menejerlik adına. Sonra eve pc alınınca ilk işim cm4 yuklemek oldu. Hatta Cd'im 1-2 hafta önceden hazırdı. Uzun süre CM4 oynadıktan sonra kadrolar cok degişti artık ayak uyduramaz oldugum zaman bıraktım bi sureligine sonra Cm'nin yapımcıları ayrılınca arkadaslar bana fm 05'i önerdiler ama o oyunu hiç sevemedim.Bir çok hatası vardı hatırlarsınız belki..Daha sonra okul arkadaşlarımdan edindigim fm 06 cdsi ile heyecan geri döndü. 06 bitti 07 geldi o da bitio 08 geliyor hayırlısı...
Bende defter arkaLarini Lig oLarak kuLlanirdim 18 takimLi sampiyonLar Ligi yapardim takimLari esLestirirdim ve 0-1-2-3 oLmak uzere skorLari kucucuK kagitLara yazip TombaLa ceker gibi isi sansa birakirdiM Puan durumu oLusurdu tabe hersey isIn sansindaydi Ahh o eski gunLeri cok ariyorum cocukLugumu ne kda zevkLiydi simdi zaman buLamiosun hicbirsey iCIn Fm de de son yiLim yakInda is GuC Sahibi oLacam KesKe HaLa 12-13 yasLarinda oLabiLseydiM !!