Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Ondan bahsetmiyorum Serkan abi.Ben Gaziantep macinda cikardigi kadronun iyi oldugunu düsünüyorum zaten.Cok basarili oldu zaten o kadro.

Ama demek istedigim su;Zico sakatlik fln olmadigi taktirde hicbir futbolcuyu degistirmiyor.Kezman orada Dünyalari kaciriyor ama cikipta gecen haftanin yildizi Semih`i almiyor.Deivid sag kanatta cok kötü ama onu 2.yari cikaripta gecen haftanin yildizlarindan Ali Bilgin`i almiyor.Gidip 90.dakikada aliyor Ali Bilgin`i.Deniz kötü oynuyor,onu cikarip Wederson`u alayim,Tümer`i ortaya cekeyim diye düsünmüyor.Var mi böyle bir zihniyet ?

Eger güveniyorsan futbolcularina gecen haftanin cok iyi oyuncularindan,Semih,Ali Bilgin,Kazim,Wederson`a bu macta sans verecektin,yok vermezsen eger senin teknik direktörlügünden süphe duyulur.
Ben de onu diyorum, işte anlattıklarını yapmıyor Zico. Yani amacı as oyunculara göz dağı vermek falan değildi. Daha Anderlecht maçı oynanmadan bu takımı hazırladı. Biz o maçı 5-0 da kazansak Gaziantep maçına yine yedekler çıkacaktı.

Bu 11 Zico için değişmez. Sanırım dün 2 değişiklik yaptı biri zorunluluktan. O kendi kafasında olanı değiştirmiyor, sabit fikirli. Anderlecht maçına da Selçuk uerine Aurelio'yu koyup başlayacaktır.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Serkan abi bana Kezman'ın o pozisyonunda taraftar tepki gösterdi gibi geldi.Sen alkışladı demişsinde.
Pek sesli izleyemedim, Kezman kaçırdığında ahh, vahh ederken ıslıkları pek duymadım. Sonrasında o hareketi gösterdiğinde de tezahuratlar alkışlar vardı. Bahsedilen olay bu mudur onu da bilmiyorum gerçi, belki arkadaşlar başka bir olaydan bahsediyorlar olabilir?