Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 166 arası toplam 166 sonuç

Konu: TSL 3.Hafta ||| Fenerbahçe SK - Sivasspor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ondan bahsetmiyorum Serkan abi.Ben Gaziantep macinda cikardigi kadronun iyi oldugunu düsünüyorum zaten.Cok basarili oldu zaten o kadro.

Ama demek istedigim su;Zico sakatlik fln olmadigi taktirde hicbir futbolcuyu degistirmiyor.Kezman orada Dünyalari kaciriyor ama cikipta gecen haftanin yildizi Semih`i almiyor.Deivid sag kanatta cok kötü ama onu 2.yari cikaripta gecen haftanin yildizlarindan Ali Bilgin`i almiyor.Gidip 90.dakikada aliyor Ali Bilgin`i.Deniz kötü oynuyor,onu cikarip Wederson`u alayim,Tümer`i ortaya cekeyim diye düsünmüyor.Var mi böyle bir zihniyet ?

Eger güveniyorsan futbolcularina gecen haftanin cok iyi oyuncularindan,Semih,Ali Bilgin,Kazim,Wederson`a bu macta sans verecektin,yok vermezsen eger senin teknik direktörlügünden süphe duyulur.
    Ben de onu diyorum, işte anlattıklarını yapmıyor Zico. Yani amacı as oyunculara göz dağı vermek falan değildi. Daha Anderlecht maçı oynanmadan bu takımı hazırladı. Biz o maçı 5-0 da kazansak Gaziantep maçına yine yedekler çıkacaktı.

Bu 11 Zico için değişmez. Sanırım dün 2 değişiklik yaptı biri zorunluluktan. O kendi kafasında olanı değiştirmiyor, sabit fikirli. Anderlecht maçına da Selçuk uerine Aurelio'yu koyup başlayacaktır.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Serkan abi bana Kezman'ın o pozisyonunda taraftar tepki gösterdi gibi geldi.Sen alkışladı demişsinde.
    Pek sesli izleyemedim, Kezman kaçırdığında ahh, vahh ederken ıslıkları pek duymadım. Sonrasında o hareketi gösterdiğinde de tezahuratlar alkışlar vardı. Bahsedilen olay bu mudur onu da bilmiyorum gerçi, belki arkadaşlar başka bir olaydan bahsediyorlar olabilir?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Nobre asist yapıyor mu? Hayır.

Kezman bir yerlerini yırtıyor. Beni koysalar sahaya, ben de mücadele ederim var gücümle ama elimden bir şey gelmez. Kezman ile Nobre bir değil. Alex geçen sene 19 golle gol kralı oldu ama adam hiç koşmuyor, Kezman kadar koşmuyor. Fenerbahçeliler için önemli olan ruhtur, o ruhu da Alex değil Kezman veriyor.

Kezman dün çok güzel bir asist yaptı, gol atamamış olabilir ama gol dışında yapmadığı şey yok, savunmaya gidip yardım ediyor, asist yapıyor, pozisyon yaratıyor, savaşıyor...
    Nobre ile Kezman arasında fark var. Kezman aslında kendine üstlendirilen rolde değil en uçta oynamalı. Kezman top sürme özelliği üst düzey olan bir futbolcu değil. Soğukkanlı ve bitirici. Nobre'nin en önemli özelliği sağdan ve soldan gelen ortalarda nerede duracağını bilmesi. Ayrıca göbekten gelirken de rakip sahada pas almasını bilen ve bunu kanatlara veya yaratıcı orta sahaya yayabilen bir futbolcu. Yani atakların başlamasında payı olan bir futbolcu.

Bir gerçek var ki gerçek Kezman'ı yanında ikinci bir forvet olmadan izleyemeyiz. İkinci gerçek ise Nobre'nin şu anda oyun olarak çok formda olduğu. Bence Nobre bu sezon minimum 15 gol atacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu Kezman'ı anlayamıyorum geçen sene ilk başlarda çok iyi başlamıştı.Hatta Konya'ya attığı bir gol vardı.O golü görünce tamam dedim.Bu adam bu ligin tozunu attırır.Ama sonra performansı düşmeye başladı.Sebebi tek forvet oynaması olarak gösterildi.Ama pozisyon bulduğundada bitiremiyordu.Misal geçen sezon arka direkte bom boş olmasına rağmen boş kaleye golü atamamıştı.Keza dünkü maçtada çok gol kaçırdı.Çok gol kaçırıyor.Ama bazende hiç beklenmedik goller atıyor.Misal Bjk maçları.Ben onun artık çok iyi bir bitirici olduğunu düşünmüyorum ve bence bunun sebebi başka bir şey.
    So what?
    Saike

Her geçen gün ben daha çok beğeniyorum takımı nedense.

Deniz,R.Carlos,Selçuk ve Deivid'i çok beğendim.

Deniz ve Selçuk'un çok iyi anlaştığını gözlemledim.Deniz ileri çıktığında Selçuk,Selçuk ileri çıktığında da Deniz çok iyi kapattılar birbirlerinin açığını.

Tümer çok kaliteli,teknik bir oyuncu.Kritik yerlerde kaptırdığı toplarla strese girmese,biraz daha sakin olsa belki yakaladığı fırsatları değerlendirebilirdi.

Kezman savaşan,pres yapan bir oyuncu.Bütün enerjisini bunlara harcayınca son vuruşlarda biraz zayıf kalıyor.Bence yanına Semih koyulursa ikisi çok iyi anlaşır.Kezman'ı da o zaman attığı gollerle izleriz.

Sivas'ta Mehmet Yıldız'ı çok beğendim.

Bülent Hoca'ya da tebrikler.Takımını atak oynatarak,golü düşünürek sahadaki futbolun kalitesini arttırdı,güzel bir futbol seyrettirdi bizlere.Sivas bu sene ligde iyi işler yapacak diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tek forvet oynamanın bir manası kalmıyor Deivid ve Tümer sürekli gezdiği için kanatlar boş yani sözde tek forvet oynuyoruz ama ilerdeki 4 oyuncu hiç defans yapmıyor böyle oynacağımıza çift forvet oynayalım daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman'Da forvetmi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Hollanda liginde iki kere gol kralı olan futbolcular gibi kişilere forvet diyoruz....
    Ailton da Almanya liginde gol kralı olmuştu.Ayrıca Hollanda ligi en kolay gol atılan lig.Fenerbahçe'ye ne verebildiği önemli.Bana göre hiç birşey yapmıyor.Üstüne boş kalelere kaçırıyor.Zaten kaliteli bir golcü olsa önce Chelsea,sonra A.Madrid adamı kovmaktan beter etmezdi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar boşverin.Kezman'ın kötü futbolcu olup olmadığını neden tartışıyorsunuzki.Fenerliler adamdan memnunsa iş bitmiştir.Kötü oyuncu olduğunu onlara açıklamaya çalışmanız gereksiz bir harekettir.Adamların kendi oyuncuları ve iyi olduğunu düşünüyorlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ailton da Almanya liginde gol kralı olmuştu.Ayrıca Hollanda ligi en kolay gol atılan lig.Fenerbahçe'ye ne verebildiği önemli.Bana göre hiç birşey yapmıyor.Üstüne boş kalelere kaçırıyor.Zaten kaliteli bir golcü olsa önce Chelsea,sonra A.Madrid adamı kovmaktan beter etmezdi

Şaka yaptın galiba Chelsea'den kendi isteğiyle ayrıldı kovulmadı.Hatta bir sözü var 'Ben Londra'ya alışveriş yapmaya gelemdim' diye.Atletico Madrid'de 30 maç oynadı yanılmıyorsam ve sonrada Türkiye'ye geldi para karşılığında çünkü Atletico çok büyük paralar karşılığında Aguero'yu almıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Kezman'ın bir golcü olarak performansı düşük bence de. Ama oyun içindeki hareketliliğine bakrsak takımda neden hala kaldığını anlayabilriz. fakat Semih bnce 11 oynamalı. Tek ön liberolu çift santraforlu bir sistem FB için ilaç olur...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yani;
    .......................................Serdar

Önder.............Lugano...................Edu..................R.Carlos
    .

....................................M.Aurelio...................................

A.Bilgin(Deived)..............................................Tümer(Uğur)

..........................................Alex.....................................

...........................Kezman.........................Semih

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sene Galatasaray maçında golü attı kazandık, yine geçen sezon Beşiktaş maçında golü attı ve şampiyon olduk. Süper Kupa maçında Beşiktaş'a gol attı ve kupayı kazandık, son maçta attırdığı golle 3 puanı kazandık.

İlk geldiği maçlarda da onun attığı golle kazandığımız maçlar oldu.

Oynadığı oyun bizi tatmin etmese de(gol atamadığı için) sahada koşan, mücadele eden yapısı onun sevilmesini sağlıyor. Fizik gücü yetersiz olduğu için sert şutlar çekemiyor ve gol atamıyor.

Fenerbahçe bu sistemle oynamaya devam ederse de fazla gol atamaz. Ama bu sistemle, bu şekilde oynamaya devam ettiğimizde yine çıkar Beşiktaş'a gol atar, maçı kazandırır. Bu da bizleri sevindirir. Eğer takım ona göre kurulursa ileride bu kadar fazla koşup yorulmayacağı için gol atmaya da gücü kalır ve atmaya başlar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Deivid'i oynatmakta ısrarcıysa bari çift forvete dönsün Kezman'ın performansı yükselsin hiç olmazsa.Ayrıca geçen sene gol kralı Alex oldu Alex gol atarken stoperleri kim oyalıyordu acaba

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kezman iyi ama performansı yarım derecede.Tam performansla oynasa takımı tek başına uçurabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Kezman iyi ama performansı yarım derecede.Tam performansla oynasa takımı tek başına uçurabilir..
    Mevcut sistemde asla tam performansa ulaşamaz. Şu anda sistem değişse bile ulaşamaz. Fenerbahçe fiziksel açıdan iyi durumda değil hele Kezman çok kötü. Bir de tek başına ileride pres yap, sağa sola koş hiç hali kalmıyor. Yoksa bunca gol atan adam, bir anda gol atmayı mı unuttu?

Tamam Hollanda liginde herkes atar deniyor ama Kezman kaçırdığı gollere bakalım, sonuçta bu adam pozisyona giriyor, herhalde gol atmayı unutmadı 2 sezonda. Kale önünde topu kaleye sokamıyorsa ve daha önceden bu şekilde çok gol attıysa, ortada bir sorun var demektir. Kafa olarak rahat olmadığı kesin.

Zico'nun onu dinleyip, sorunlarını çözeceğini, ona göre takımı oynatacağını sanmıyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zico cok sabit fikirli hoca yakında basınızı yakacak umarım bu Anderlecht macında olmaz.Ayrıca Memo ortamı germeye calısmıyorum sadece tartısıyoruz yanlıs anlama sakın.

Kezman 132 macta 111 gol atmıs ama Hollanda liginde.Chelsea'de ne yapmıs Atletico'da napmıs önemli olan bu degil tamam kariyerli bi oyuncu buna lafım yok ama sencede Fener'De ne yaptıgı daha önemli degilmi ?Tamam baya bi macınızda kritik goller atıp macın kaderini degiştirmiş ama tam performans oynayamıyo.Bi sorun var bunu cozmek lazım böyle kariyerli bi futbolcunun bos kaleye gol atamaması sac bas yoldurması ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kezman kendine gelirse bu ligde çok gol atar ama hala takıma yeni gelmiş gibi oynuyor. deivid bile kendine geldi nihayet...
    bi de sanki 4-3-3 oynasa daha bi başarılı olur gibi bu ligde avrupa deil tabii...
    ortaya app-marco-deniz ileri alex-kezman-deivid yada semih. iyi olmaz mı ne diyorsunuz?

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri