Originally Posted by
aysem
ilk olarak yorumun için tesekkür ediyorum doğru söylüyorsun futbolcunun resimlerini wermedim indirdikleri zaman taktik'te war zaten ben burdan yine de weriyim
GK:Kaleciye özel komut verilmemektedir
DR,DL:Alan daraltma(karışık) ve top kapma(normal) özelliği acık ileri çıkışlar(sık sık)uzun şut(nadiren)ortayap(sık sık)
DC:Top kapma(normal) özelliği açık diğer özellikler defans oyuncularının özellikleriyle aynı
DMC:Anlayış(defansif)alan daraltma(nadiren)top kapma(normal)ileri çıkışlar (nadiren)topla koş (sık sık)uzun şut(nadiren)direk toplar(karışık)orta yap(sık sık)
MC(SAĞ VE SOL):İleri çıkışlar(sık sık)direk toplar(sık sık)
MC(ORTADAKİ):Ortada ki mc ofansif anlayışı olduğu için hücum özellikleri iyi olması gerekir(AMC) Anlayış(ofansif)top kapma(hafif)ileri çıkışlar ve topla beraber koş(sık sık)uzun şut(nadiren)
FC:Pivot santrfor yok
bekler dediğin gibi hücuma cıkıyor dayanıklılık hız ve top sürmesi iyi backler olursa sorun olmaz diye düşünüyorum cünkü genellikle ortadan hücum ettiğim için onlara hücumda fazla iş düşmüyor
DMC hücumda orta daki 3 lünün gerisinde kalıyor hem defans saglam olsun diye hemde dönen topları alıyor hücumu dewam ettiriyor
hücum kısırlığı konusunda sana malesef katılmıyorum maclarda en cok şut ceken takım genellikle ben oluyorum ama dediğin gibi her taktikte oldugu gibi futbolcular çok önemli yorumlarınız için tekrar tesekkür ediyorum