1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Sigames'ten Müthiş Taktik!

Hybrid View

taktiği 2 maç denedim ac milan ile 2 maç yaptım evimde genoa'yı 3-0 yendim deplasmanda livorno'ya 2-1 yenildim..hem namağlup unvanımı hemde 2 önemli oyuncumu kaybettim..pirlo 2 ay,kaka 2 hafta sakat..

Quote Originally Posted by ajna View Post
    taktiği 2 maç denedim ac milan ile 2 maç yaptım evimde genoa'yı 3-0 yendim deplasmanda livorno'ya 2-1 yenildim..hem namağlup unvanımı hemde 2 önemli oyuncumu kaybettim..pirlo 2 ay,kaka 2 hafta sakat..
    2 maçta basarılı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz sakatlıkla taktiğin ne alakası onu anlamadım

Thumbs up merhaba

Quote Originally Posted by ajna View Post
    ajna senin verdiğin chasing taktiğini de denedim galatasayla 12 maçta 2 galibiyet 8 beraberlik 2 yenilgi aldım bu taktikle de oynadığım tüm maçları kazandım bence iyi taktik aysem teşekkürler şimdi a.madrid ile kariyer açıyorum ss yollamayı bilmiyorum yorum yazarım

Quote Originally Posted by rameryem View Post
    ajna senin verdiğin chasing taktiğini de denedim galatasayla 12 maçta 2 galibiyet 8 beraberlik 2 yenilgi aldım bu taktikle de oynadığım tüm maçları kazandım bence iyi taktik aysem teşekkürler şimdi a.madrid ile kariyer açıyorum ss yollamayı bilmiyorum yorum yazarım
    tesekkür ederim yorumlarını bekliorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    bütceni söylersen oyuncu tavsiye edebilirim ama asıl konu başlığımız taktik olduğu için konudan çok kopmasakta iyi olur..

ben naldoyu çok beğenirim mesela werderbremenli hava hakimiyetide iyidir.ilk aklıma gelen isim paran varsa alabilirsin çalışma sorunu olmaması lazım ama bi dene....

bu problemi geçen yıl chelse bile yaşamıştı gerçek futbol arenasında psv den alexi aldılar ama bir yıl oynatamadılar çalışma izninden ötürü

10 puan fark epey bi fark ama futbolda olmaz diye bişey yok.ayrıca ingiltere ligi uzun hayırlısı olur inşallah...ama lig ikinciliğide hiç fena değil aslında..
    eywallah ama garay aldım nese futbolcu konusunu kapatlım yoksa bu konu kapancak

Mesaj Yetkileri