1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Sigames'ten Müthiş Taktik!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kusura bakma Ama Hem ReaL Madrid hemde Dünya ünLü yıLdızlarla doLu bir 11 gördüm ben.. Ben yiğenime oyunu açayım ReaL Madrid i aLaLım sadece oyuncuları yerleştirsin next desin ReaL Madrid zaten Şampiyon oLur. acaba Bu taktiğini Almeria ,Murcia,HueLva da fLn denedınmı ? yada orta takımLarda A.Madrid,Deportivo,MaLlarco gibi

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Kusura bakma Ama Hem ReaL Madrid hemde Dünya ünLü yıLdızlarla doLu bir 11 gördüm ben.. Ben yiğenime oyunu açayım ReaL Madrid i aLaLım sadece oyuncuları yerleştirsin next desin ReaL Madrid zaten Şampiyon oLur. acaba Bu taktiğini Almeria ,Murcia,HueLva da fLn denedınmı ? yada orta takımLarda A.Madrid,Deportivo,MaLlarco gibi
    böyle yorumlar alacagımı tahmin etmiyorddum ama senden önce bi arkadasda orta düzeyde takımlarla dene diye suan newcastle yeni oyun actım deneme aşamasındayım sonucları wereceğim size
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by alex_sercan View Post
    Abartmayın arkadaşlar. FM artık eskisi kadar kolay değil. Ama dediğiniz şey FM 2007 için geçerli tamam kabul ama FM 2008 artık bilgi istiyor. Neyse paylaşım için teşekkür ederim. Deneyecem. Deneyeceğim takım ise Fenerbahçe bakalım nasıl olacak sonuç yazarım buraya gerekirsede ss koyarım.
    tesekkür ederim sonucları bekliorum

Mesaj Yetkileri