-
0oo daha ne diyeLim baksanıza Shearar,Bierhoff,KLinsman La aynı kefeye konuLmuş Hakan Şükür .. ama Şunu anLıyamıyorsunuz .. Shearar 20 yaşında ikende 20 goL üzeri atmış 35 in de de 20 goL üzeri atmış.. Neyse diğer bir arkadaşda .. Hakan'ın Parma'da 9 goL İnter'de 9 goL attığını yazmış .. pes doğrusu heralde bir tek siz gördünüz o atıLan golleri..
Madem o kadar goL atmış ta niye Avrupa'da tutunamamış bu oyuncu ? adamLar aptaL mı Nihat Kahveci'yı neden yoLlamıyorlar Türkiye'ye.. Baksanıza Nihat her gittiği takımda goLlerini sıraLıyor..
Umut Trabzon'da oynuyor diye yazmadım onu.. Ben burda amigoLuk peşinde değiLim.. Takım ayırt etmeden yaparım yorumumu.. Umut'u eklememin sebebi süper goLcü Kezman'ın Türkiye'de 15 goL atmak çok zor diyerek kendi başarısızLığına bahane aramasından yoLa çıkarak yazdım.. Umut genç yaşta Trabzon'daki iLk senesinde 15 goL atmıştır Ligde.. O zmn Umut süper goLcü Kezman'ın bahanesine göre..
Son oLarak Hakan Şükür rekoru kırdığı zaman Bir istatistik veriLmişti.. akLınızda dimi ? değiLse ben yazayım.. Hakan Şükür Türkiye'de en çok goL atan oyuncu oLdu evet ama.. goL ortalamasında ise ancak 8. oLabiLdi.. Bunu biLiyorsunuz dımı ? Yani Çıktığı maça göre attığı goL yüzdesinde 8. sırada yer aLıyor. Ve SamsunsporLu Serkan Aykut biLe Hakan'dan önde .. Artık Hakan Şükür'ün Galatasaray'da ve yıLdızlarla oynadığını .. Ya da Hagi'Li Emre'Li Okan,Suat,Arif,Tugay,Popescu,FiLipescu,BüLent,Taff areL Li kadro zamanında o goLlerin çoğunu attığını da söyLemiyeyim bari.. Hadi sağLıcakLa kaLın
Evet sadece diğer oyuncuLardan 10 cm uzun oLması tek artı yönü hakLısın bunda..
Mesaj Yetkileri