Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Yanlış anlaşılma olmasın.Arda'nın kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Hatta önceki mesajlarımdada şimdiden gitmesi gerektiğini savundum.Neyse o başka konu.

Bazı arkadaşlar fizikten bahsetmiş.Tepkiler gelmiş renge göre yorum yapılıyor denilmiş.

Peki bunun nedeni ne olabilir? Eğer böyleyse arkadaşların dediği doğru olmuyor mu? Yorum yaparken daha mantıklı şeyler yazarsak daha iyi olur sanki.

Arda forvet arkası oynadığı için Türkiye liginde yorgun düşüyorsa Avrupa'da nasıl oynayacak o zaman Emrah abi? Sadece merak ettim.
Yorgun düserken Öyle yogun degil..Suanda 20 yasında ve kendini sorumlu tutuyor..Çünkü çok sey bekleniyor ondan..
Bu arada Ardanın gercek yeri sol kana veya sag kanat..Aslında Arda Çok yönlü bir oyuncu..Ne bilim Avrupaya yakıstırmamak hosuma gitmesi..Bunları bırakalım İsteyen takımlara soralım..Acaba onlar ne konusuyor bizim oyuncularımız hakkında..Bütün Yabancı hocalar Türkiyede Çok iyi gençler var diyor..Biz malesef bunları hiç bir takıma yakıstıramıyoruz..Zamanında emre belözoglu haberi olsaydı biz onada aynısını derdik..İtalyada ne işi var derdik..

Barcelona 2.baskanı NTV ye Galatasayda Çok iyi gençler var dedi.Ama hiçbirine suan için talip degiliz dedi..

Bence yabancı forumlara takılıp onlara soralım neler düsünüyorlar..Yabancı dili çok iyi olan biri varsa sordun