Bence biraz renkli pencereden bakıyorsun olaya tabiki ardanın eksikleri var ama; bunlar ondan avrupada bir şey olmaz anlamına gelmiyor.
Liverpool da ingiliz takımıydı geçen sene arda nın nasıl oynağını hepimiz gördük.
*-İyi sut atamıyor,yavaş oynuyor,dayanıklılık, iyi orta yapamıyor (oynadığı kanatlada ilgili bu solda oynadığı için ters ayakla orta yapmak zorunda kalıyor)
*- Mükemmel teknik , Adam eksiltme , arapas, oyun zekası
Ardanın sıradanlaşması veya öyle gözükmesi bence feldkamp yüzünden yeteneklerini iyi kullanmayınca sıradan gibi gözüküyor.Ayrıca medyanında kasıtlı olarak ardayı yere vurma çabası olduğunu düşünüyorum.Örneğin bosna maçında takımın bütün tehlikeli ataklarında arda'nın payı vardı goldede.Ama açın bakın fotomaçı fanatik veya diğer gazateleri arda 5 puan ve vasatın üzerine çıkamamış ve bir yığın eleştiri bulursunuz ki buldum

Arda eksiklerini rahatlıkla kapatacak yetenekteki futbolcu ama ben bunun türkiyedeki eğitim ve uygulamalarla mümkün olacağını sanmıyorum.Örneğin premier ligde iskoçya irlanda gibi yerlerden alınan genç oyunculara bakın doğru futbolu bilmeyen genç kişileri ne kadar iyi hale getiriyolar.