Aynı arda dan bahsedıyoruz dimi ?? Su videoyu izleyin ... Sonuna kdr izlersniz videonun sonunda neler yaptigini görmüş olurzBJK li 4-5 futbolcu arasında dikkat !
[YOUTUBE]zIf62joh26E[/YOUTUBE]
Aynı arda dan bahsedıyoruz dimi ?? Su videoyu izleyin ... Sonuna kdr izlersniz videonun sonunda neler yaptigini görmüş olurzBJK li 4-5 futbolcu arasında dikkat !
[YOUTUBE]zIf62joh26E[/YOUTUBE]
bu vidyoda benim dediklerimin aksini kanıtlayacak birşey yok
yavaş oynuyor demiştim yavaş oynuyor çok duruyor
italya maçında bir hücum dışında yine hep topu korner direğine doğru sürüyor
bir kere bile tek top oynamıyor
bakın arkadaşlar ben Arda'yı aşağılamıyorum.Kusurlarını belirtiyorum.Bu şekilde Avrupa'da oynayamaz diyorum.Siz bana yok çekememezlik yok heryerde oynar Bjk maçı felan diyorsunuz.
Bir kere Bu adam 20 yasında...25 veya 26 yasında degil..Yası daha genc bunu unutmayın..Sanki yaşı fazlamış gibi konusuyoruz..
siz de o zaman 20 yaşındaymış gibi davranın adamı dünya starı zannetmeyin
Valla henüz dünya starı degil de star oldugu kesin... öyle yada böyle her futbolcunun eksik yönleri var hiç kimse mükemmel degil.
Ama ardanın eksik yönü calım derseniz dur orda derim çünkü Arda gibi calım atan klas futbolcular 2 elin parmaklarını gecmezBu sekilde de Avrupa deil uzayda bile paşa paşa oynar
![]()
Rıdvan dilmenin norveç macında dedigi gibi Hadi Olum sen gecersin onları..![]()
Türk futbolu adına iyi bir gelişme. Yurt dışında oynayan yerli oyuncu sayımız artarsa bu milli takımada başarı olarak döner. Bence Türk futbolu gelecek 10 yıla damga vuracak. Çok iyi gelişmeler yaşanıyor. Önümüzdeki Euro 2008'de süpriz yapabiliriz.
Bence hemen gitmeli eğer iyi bir kariyer istiyorsa şimdiden gitmeli çoğu türk oyuncusu geç gittiği için sonrada pişman oluyor zaten
Serdar Özkan'a da örnek olur hani.. (:
aman dur hiç değilse kafa atmıyo s.özkan![]()
türk futbolcular için ispanya ve almanya ideal bence ancak arda 10 mn eder 7 az
arkadaşlar bırakın ardayı şuan türkiyede roberto carlos ve appiah(ama ilk geldiği sezon gibi oynarsa)dışında hiç bir futbolcuya ingilterede top bile toplatmazlar alex dahil...
çünkü adamlar orda takım oyunu oynarlar gereksiz çalımı hiç biri sevmez ki arda bunu çok yapıyo
atatürk ben sporcunun zeki çevik ve aynı anda ahlaklısnı severim demiş ardanın çevikliğine diyecek lafımız yok ama topu kanttan alıpta korner bayrağına doğru kafasını kaldırıp kimseye bakmadan çalım yapan kişinin futbol zekası tartışılır takımı yenilince ahlakını biraz bozuyo ama genede sivil hayyatta iyi birine benziyo
ama bence ispanya yada almanyaya gitmeli eğer giderse
Geçen sezonun ilk devresindekiyle şuanki Arda arasında dağlar kadar fark var.Biraz havalandı sanki.
Arda nın havalandıgı falan yok...Ufak tefek davranısları tabiki degisecek..Masum bakıslı olmayacak ya...
Bu aralar Lincoln yoklugunda bütün yük Ardanın üstünde Ondan biraz yorgun düsdü..Arda kac haftadır solda oynamıyor..Forvet arkası oynuyor..
Ayrıca arda takımda sevilen biri çünkü baya esprili
Ben ne havalanan oyuncu biliyom saydırmayın![]()
Arda turan avrupanın iyi klüplerinde oynayacaksa fiziğini geliştirmesi şart.teknik kapasitesi, topla oynama becersi gayet iyi biçok oyuncuya nasip olmayan yetenekleri var...
Arda bu fizikle avrupada zor oynar.Çok iyi bir yeteneği var ama geliştirmesi lazım kendini.
Bu arada Arda bu sezon ne yapmış doğru düzgün Avrupa'ya gönderiyorsunuz?
Yau fizik diyorsunuz adam bu yastan sonra süt mü içecek cocuk
Emre nin , Nihat ın fizikleri mi var ? Harika oynuyorlar..
Fizik demek boy pos demek mi?
Ayakta durabilmek demek.Emre ve Nihat bire bir mücadelelerde kolay kolay düşmüyorlar
Arkadaslar Lütfen düzgün yorum yapalım..Semih,Serdar özkan veya Gökhan için aynı haberler cıksaydı Yazılacak yorumları biliyorum..Hatta Gecenlerde semih Hakkında neler yazıldı..Yorumları renklere göre yapmayalım..
Hem Arda suanda hiç bir yere gitmiyor..Onu isteyen takımlara sorun..Yok fizikmiş falan geciniz bunları..Acaba isteyen takımlar sizin gibi düsünüyormu..
Barcelona 2.baskanı 4 gün Önce NTV ye nededi hatırlatırım
Arda bu sene daha cok forvet arkası oynuyor çÜnkü lincoln sakat...Takımda bütün yük ardanın üstünde..O yüzden oda yogun düsdü..
Arkadaslar hemen bence Ardayı isteyen takımı uyarın...Sakın almasınlar...Baksanıza adamın herseyini biliyorsunuz...
Last edited by Emurafu : 15.Aralık.2007 at 20:10
neden renklere göre yorum yapılıyor anlam veremiyorum...arda Türk futbolunun gelecekteki en iyi yeteneklerinden biridir..ve bunu da kanıtlamıştır...
bu yılki futbolunun geçen senekinden sönük olması kallinin isteğidir..arda ya geçen seneki kadar çalım atmasını yasaklamıştır ve onu daha bi kollektif oyuna dahil etmiştir..son performansına gelmek gerekirse dün ilk 60 dk nın en iyisiydi diyebilirim..
Bizim ülkemizde açan çiçeklerin üzerine branda çekiyolar güneş ışığı almasın diye... Aynısınıda burdaki bazı yorumlarda görüyorum.. Arda yetenektir Avrupa da İngiltere de nden oynamasın çok mu süper İngiltere deki oyuncular sanki(hepsi) yoo değil önüne gelen oynuyor orda... Kendi oyuncularımızı biz oralara yakıştırmassak elin adamları hiç yakıştırmaz...
Oy Oy Oy mevzuya bak tüm avrupa klupleri Arda'nın peşinde...
Barca'damı istiyomuş Ardayı ?
Yanlış anlaşılma olmasın.Arda'nın kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Hatta önceki mesajlarımdada şimdiden gitmesi gerektiğini savundum.Neyse o başka konu.
Bazı arkadaşlar fizikten bahsetmiş.Tepkiler gelmiş renge göre yorum yapılıyor denilmiş.
Peki bunun nedeni ne olabilir? Eğer böyleyse arkadaşların dediği doğru olmuyor mu? Yorum yaparken daha mantıklı şeyler yazarsak daha iyi olur sanki.Arda bu sene daha cok forvet arkası oynuyor çÜnkü lincoln sakat...Takımda bütün yük ardanın üstünde..O yüzden oda yogun düsdü..
Arda forvet arkası oynadığı için Türkiye liginde yorgun düşüyorsa Avrupa'da nasıl oynayacak o zaman Emrah abi? Sadece merak ettim.
Last edited by GeNç KaRTaL : 15.Aralık.2007 at 20:31
So what?
Saike
ingiltere'nin gerektirdiği fizik gücü Arda'da varmı?
Adamlar 2 günde bir maça çıkıyor 90 dk oynuyor banamısın demiyorlar.
Arda Lincoln olmayınca sorumluluğu arttı yorulmuş.
Enerjisi bitmeyen ve güçlü fizikli Tuncay bile zor ayak uydurmuşken siz Arda oynar diyorsunuz!
Last edited by Sir FRD : 15.Aralık.2007 at 20:36
Tartışmayı daha keyifli hale getirmek için, renklere göre yorum yapmadığımızı göstermek için Galatasaraylı arkadaşlardan Arda eleştirisi bekliyorum. Herhalde her yönüyle süper bir oyuncu değil Arda? Eksiklikleri mutlaka var, Galatasaraylı arkadaşlar bir Arda eleştirisi yapabilirler mi? (Olumlu ve olumsuz)
Galatasaraylı olmayanlar Arda iyi lafınakarşı çıkıyor, olanlar da kötü lafına. Şimdi 2 taraf da 2 yönden Arda'yı eleştirsinler ve yazsınlar, tartışma öyle devam etsin. Şimdi olduğu gibi iyi, hayır kötü, herkes ister, kimse istemez tarzında devam edecekse konuyu kapatacağım.![]()
Arda şut atamıyor, Rakibe baskı uygulamıyor bnce elestrilmesi gereken yönleri bunlar.. Ama calım atamıyor, yanlıs calım atıyor denilirse valla sabaha kadar tartısabilirim![]()