Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
1 ile 30 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Threaded View

Ocak 2008
    Fiyat: 5 YeTaLe
    Kıbrıs için Fiyat: 10 YeTaLe

FUTBOL FANFİNİFONU

Dergimizin bugünkü sayısında futbol dünyasını yakından ilgilendiren bir haberle sizlerleyiz. Haberin dedikodusu ilk çıktığında bunu siteniz aracılığıyla siz sevgili Turksportal üyelerine bizzat kendim duyurmuştum ve bunun dergimizin Ocak 2008 ayındaki sayısıyla duyurulacağını belirtmiştim. İşte artık dedikodu olmayan bu haberi sizlerle paylaşıyorum. İşte Fenerbahçe - Gaziantepspor maçının devre arasında yaşananlar:

Fenerbahçe - Gaziantepspor Türkiye Kupası maçının ilk yarısından sonra takımlar soyunma odasına giderken Gaziantepspor teknik traktörü Serkan ÖZIŞIK'ın cep telefonu çalar ve Serkan ÖZIŞIK telefonda kimin aradığını görünce soyunma odasına girmeden dışarı çıkar, telefon görüşmesini yapar ve geri döner. Telefon görüşmesi aynen şu şekildedir:
    Muhtemel Şahıs: (Kim olduğunu sadece ben biliyorum) Serkan Bey?

Serkan ÖZIŞIK: Buyrun sizi dinliyorum.

Muhtemel Şahıs: Konuştuğumuz şeyi uygulayacakmısınız yoksa gerekeni burdan ben mi yapayım?

Serkan ÖZIŞIK: Neydi o bi daha hatırlatırmısınız?

Muhtemel Şahıs: Yapman gereken çok basit aslında Serkan. Seninle bir oyun oynayacağız ve bir seçim yapacaksın. Ya yaşayacaksın ya da sonunu hazırlayacaksın. Senin için bir sistem hazırladım. Son dakikalara önde gireceksin. Fakat senden istediğim FENERBAHÇELİ OLDUĞUN İÇİN GEREKENİ YAPMAN! Maçı kaybedeceksin!

Serkan ÖZIŞIK: Peki yaparım. Fenerbahçem için herşeyi yaparım.Ama Ya duyulursa????

Muhtemel Şahıs: Merak etme. Ben gerekeni yapacağım. Kimse duyamaz.
    İşte bu konuşmanın ardından Gaziantepspor teknik traktörü Serkan ÖZIŞIK soyunma odasına gider. Oyuncularına birşeyler geveler ve sahaya çıkar. Sonra sonuç tabii ki konuşmadaki gibi gerçekleşir ve Serkan ÖZIŞIK'ın hesabına tamı tamı 150.000$ yatar!!! Bir maç için 150.000$!!!

Bu kadar şeyin üstüne Serkan Özışık hala nasıl menajerliğe devam ediyor bilemiyorum. Büyük ihtimalle teknik traktör olduğundan dolayı olabilir. Ya da en azından Serkan ÖZIŞIK'ın o parayı aldıktan sonra adını Şehrazat EVLİYAOĞLU olarak değiştirmesi gerekiyor.
    Last edited by Cevat Kelle : 02.Ocak.2008 at 20:17

Mesaj Yetkileri