Yeni takımında başarılar Serkan abi.Anketi değiştirecek misin![]()
Yeni takımında başarılar Serkan abi.Anketi değiştirecek misin![]()
Gaziantep Cevat Kelle ve meşhur haber ajansımız süper oldu süper.
Başarılar dilerim Serkan
ne diyelim başarılar...
serkan kardeş şu menajerlik geçmişini bir koyda o kadar kısa zamanda o kadar çok takım ismi ve logosuşık duruyomu bi bakalım zahmet olmazsa
Bu kadroyla 1. Lig'den de düşersem zaten bu oyunu bırakırım.
Teşekkürler, daha yavaş gidiyoruz yahu, senede 2 takım olmalı aslında...
Gaziantepspor'da daha kalitelileri mevcut, karşıma Milan çıksın, kesinlikle yeneriz onları.![]()
Evet değiştireceğim, şöyle değişek birşeyler bulmaya çalışıyorum.
Teşekkürler, bu ekip gerçekten süper oldu.
Oyunu açtığımda koyacağım. Şöyle bir sayarsak; Fenerbahçe, Roma, Galatasaray, Arsenal ve Gaziantepspor. Sırada İtalya var demek ki tekrar.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Başarılar Serkan abi Gaziantepsporda.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Başarılar serkan abi eski oyuncularını al bence![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Antep Milan'a bin basarKaka'yi bile red ettiler "zavalli" "kücük" Milan'da dünya yildizi olsun diye
![]()
![]()
![]()
abi kadron gerçektemn süpermiş bu kadro ile iyi yerlere gelirsin sen
Teşekkürler arkadaşlar. Başarılı olmak için çalışacağız. Yabancılarımız da iyi fakat ligde sadece 2 tanesini oynatabiliyoruz. Satmak istemiyorum, seneye lazım olacaklar ama 1 sene de boş oturmalarını da istemiyorum. Süper Lig takımları umarım kiralarlar onları...
"YÜCE ATATÜRK"
başarılar serkan abi...
Antep'te başarılar abi.Yapacağın iyi takviyelerle ilk 4'e oynarsın..
Kanatlarda pek alternatif yoktu, oralara transfer yapayım dedim ama fazla abarttım sanırım;
Hazırlık maçları ortada geçti, taktik arayışlarım sürüyor;
İlk yarının sonlarına doğru taktiği oturttuk, zor gol yiyoruz, gol atmayı kolaylaştırırsak başarılı olacağımıza inanıyorum.
Türkiye Kupası’nda da tüm yabancılarımızı oynatabiliyoruz, bu nedenle gruplara rahat kaldık. Gruptan çıkmak için de mücadele edeceğiz.
Bu seferlik böyle oldu, sezon sonuna kadar daha sık eklemeye çalışacağım.
"YÜCE ATATÜRK"
İlk gelen resmi teklifi kabul eder ve Gaziantep'den kaçar.Sekopej gelecekte ne yapar?
![]()
Bence Serkan abi bu kadar maceradan sonra emekli olur![]()
Yozgatspor karşısında iyi oynasak da galibiyet golünü bulmakta zorlandık. 90. dakikada rakip kendi kalesine gol atınca maçı 1-0 kazandık.
Fenerbahçe maçında ilk yarı etkili değildir, 2. yarı Hasan Kabze’nin oyuna girmesiyle ve attığı golle hareketlendik. Kadıköy’den 1 puan çıkartabilecek bir oyun sergilemiştik, son 5 dakika kala yediğimiz gol puansız dönmemize neden oldu.
Denizlispor maçından galibiyetle ayrılabilsek Çeyrek Final’e kalıyorduk, 88. dakikada yediğimiz golle karşılaşma 2-2 sona erdi ve grupta 4 puanla 4. olarak elendik.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
SON DAKİKA!!!!
Fenerbahçe - Gaziantepspor maçında Gaziantepspor neden ve kimin yüzünden yenildi? Devre arasında Serkan Özışık'ın telefonu çaldığında onu arayan kimdi ve Serkan Özışık neden telefon görüşmesini dışarda yaptı????
Bu haberlerin hepsini yarın akşam yeni baskısı çıkacak olan Futbol Fanfinifonu adlı gazetemizde Araştırmacı Gazeteci Cevat Kelle'nin köşesinde bulabilirsiniz.
En çarpıcı ve en doğru haberler için Futbol Fanfinifonu'nu takip edin!!!!
Cevat abey katiliyorum sana bencede bisey var bu macta![]()
Yeni anket süpermiş serkan hehehe
Antep'te başarılar, bence ilk resmi teklif ile başka takıma gidersin![]()
Henüz resmi bir teklif gelmedi, gelince ne olur bilemem.
Ayrıca Sayın Kelle'nin asılsız iddalarını da takmıyorum. Herşey açık ve net, Fenerbahçe'den puan alabilmek için çabaladık ama son dakikalarda yediğimiz gollerle gitti puan. Yoksa Fenerbahçeliliğimden değil.
Ligde savunmamızla öne çıkıyorduk. Altay’ı Fatih Ceylan’ın golüyle 1-0 geçtik. Evimizde Emrah Kaya’nın 2 golüyle Şekerspor’u 2-0’la, bizden sonra ligin en az gol yiyen ekibi İstanbulspor’u da yine Emrah’ın tek golüyle yeniyoruz.
Bu 3 galibiyetle 3. sıraya yerleştik. Liderle aramızda 1 puan fark var sadece.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İyi durumdasın Serkan. Gerçekten arana menajer olmaya yakınsın. Bir sonraki durağının milli takımımız olmasını can-ı gönülden diliyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İnşallah o günleride görecez![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
baya uzun bir kariyer oldu 2012 yılı artık milli takımı çalıştırıp oyle bırakırsın.
Milli Takım boşta kalırsa tabi ki çalıştırmak isterim. 2012 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra belki değişikliğe gitmek ister federasyon.
"YÜCE ATATÜRK"
Tebrikler Serkan abi çok güzel gidiyorsun.
Serkan abi kariyerin yine süper olmus. Antep'e Kaka'yi getirparasi neyse Nokia karsilar
![]()
Kesİİn Fb MaÇinda Şİke Var:d
güzel serkan abi...![]()
Malatya deplasmanından 1 puan çıkartıyoruz. Çok şanssız bir Erciyes maçı oynadık. 2 oyuncu değişikliği yaptıktan sonra 3 oyuncumuz sakatlandı ve karşılaşmayı 9 kişi tamamladık. Kazabilirdik gerçi ama olmadı.
İzmirspor’u 1-0’la geçiyoruz ve 18 maçtır yenilmezliğimizi sürdürüyoruz. Eskişehir deplasmanında da kaybetmiyoruz fakat kazanamıyoruz da. Uzun süredir farklı kazanamıyorduk, Kırıkkalespor maçı bu nedenle iyi oldu.
Uzun süredir kaybetmiyoruz, 2. sıradayız, böyle gidersek ligi şampiyon olarak tamamlayabiliriz.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ha gayret Serkan abi puan farkı yok sayılır.Lider bitirirsin ligi.Gerçi 2. bile olsan direk çıkıyorsun zaten![]()
Ocak 2008
Fiyat: 5 YeTaLe
Kıbrıs için Fiyat: 10 YeTaLe
FUTBOL FANFİNİFONU
Dergimizin bugünkü sayısında futbol dünyasını yakından ilgilendiren bir haberle sizlerleyiz. Haberin dedikodusu ilk çıktığında bunu siteniz aracılığıyla siz sevgili Turksportal üyelerine bizzat kendim duyurmuştum ve bunun dergimizin Ocak 2008 ayındaki sayısıyla duyurulacağını belirtmiştim. İşte artık dedikodu olmayan bu haberi sizlerle paylaşıyorum. İşte Fenerbahçe - Gaziantepspor maçının devre arasında yaşananlar:
Fenerbahçe - Gaziantepspor Türkiye Kupası maçının ilk yarısından sonra takımlar soyunma odasına giderken Gaziantepspor teknik traktörü Serkan ÖZIŞIK'ın cep telefonu çalar ve Serkan ÖZIŞIK telefonda kimin aradığını görünce soyunma odasına girmeden dışarı çıkar, telefon görüşmesini yapar ve geri döner. Telefon görüşmesi aynen şu şekildedir:
İşte bu konuşmanın ardından Gaziantepspor teknik traktörü Serkan ÖZIŞIK soyunma odasına gider. Oyuncularına birşeyler geveler ve sahaya çıkar. Sonra sonuç tabii ki konuşmadaki gibi gerçekleşir ve Serkan ÖZIŞIK'ın hesabına tamı tamı 150.000$ yatar!!! Bir maç için 150.000$!!!Muhtemel Şahıs: (Kim olduğunu sadece ben biliyorum) Serkan Bey?
Serkan ÖZIŞIK: Buyrun sizi dinliyorum.
Muhtemel Şahıs: Konuştuğumuz şeyi uygulayacakmısınız yoksa gerekeni burdan ben mi yapayım?
Serkan ÖZIŞIK: Neydi o bi daha hatırlatırmısınız?
Muhtemel Şahıs: Yapman gereken çok basit aslında Serkan. Seninle bir oyun oynayacağız ve bir seçim yapacaksın. Ya yaşayacaksın ya da sonunu hazırlayacaksın. Senin için bir sistem hazırladım. Son dakikalara önde gireceksin. Fakat senden istediğim FENERBAHÇELİ OLDUĞUN İÇİN GEREKENİ YAPMAN! Maçı kaybedeceksin!
Serkan ÖZIŞIK: Peki yaparım. Fenerbahçem için herşeyi yaparım.Ama Ya duyulursa????
Muhtemel Şahıs: Merak etme. Ben gerekeni yapacağım. Kimse duyamaz.
Bu kadar şeyin üstüne Serkan Özışık hala nasıl menajerliğe devam ediyor bilemiyorum. Büyük ihtimalle teknik traktör olduğundan dolayı olabilir. Ya da en azından Serkan ÖZIŞIK'ın o parayı aldıktan sonra adını Şehrazat EVLİYAOĞLU olarak değiştirmesi gerekiyor.
Last edited by Cevat Kelle : 02.Ocak.2008 at 20:17