Quote Originally Posted by peluk View Post
Antremanı ne kadar değiştirirsek değiştirelim belli özellikleri aşırı artmasını sağlamamız pek mümkün olmuyor, bu sebepten ötürü ben hep oyuncu özelliklerine bakmadan oynatacağım mevkiye göre antreman kategorilerini ayarlamayı tercih ederim.
Çok haklısın daha evvel bir yazımda belirtmiştim bu form olmaya bilir ama şöğle dediğimi hatırlıyorum.Bana göre 2 çeşit antreman programı vardır biri maç kazandıran diğeri oyuncu yetiştiren.24 yaş üstü oyuncuların gelişmekte zorlandığı ile ilgili bir yazı okumuştum, o oyunculara standart maç kazandırcak vede formda tutucak antreman programı uygulatmak diğer yandanda aralarına serpiştirelecek 24 yaş altı genç oyuncuları yetiştiren antreman programı hazırlamak çok iyi olur.
Daha evvel yine söğlediğimden eminim, söğle demiştim oyunu yapan kişiler mesela taktik antremanını ele alalım, orada oyuncuya verilecek özelliği biz seçseydik vede seçtiğimize göre iş yükü artsaydı yada azalsaydı çok iyi olurdu. Demek istediğim kısa boylu vede hızlı bir forvet oyuncumuz olsun mesela ben bu oyuncunun öncelikle topsuz alan özelliğini geliştirmeliyim, diğer özellikleri maçlarda tecrübeyle geliş diyebilmeliyim. Bu sayede etmiş olduğum kearı diğer özelliklere aktarabilirsem çok daha iyi olurdu, sakatlanmalarda min. seviyete çekilebilinirdi.