1 ile 30 arası toplam 300 sonuç

Konu: FM 2008 Taktik ve Antreman Tartışma, Soru Cevap

Hybrid View

Ben Torino ile oynuyorum ve genelde 4-4-1-1, büyük takımlara karşı ise 4-6-0 taktiğiyle oynyorum. Merak ettiğim ve sinirimi bozan bir nokta var. 1 farkla önde olduğum maçlarda maçın sonları saniye saniye oynanırken, geride olduğum maçlarda maç sonu görüntü gelmeden yani pozisyona giremeden bitiyor.Bu sıkıntıyı daha önceki sürümlerde de yaşamıştım. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı acaba?

Geride iken yapay zeka 4-2-4 toplu hucüm yapıyor ve bunu mükemmele yakın yapıyor.Aynı şeyi yapmayı başarırsan sanada şans verir.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by MoRaNDi View Post
    Ben Torino ile oynuyorum ve genelde 4-4-1-1, büyük takımlara karşı ise 4-6-0 taktiğiyle oynyorum. Merak ettiğim ve sinirimi bozan bir nokta var. 1 farkla önde olduğum maçlarda maçın sonları saniye saniye oynanırken, geride olduğum maçlarda maç sonu görüntü gelmeden yani pozisyona giremeden bitiyor.Bu sıkıntıyı daha önceki sürümlerde de yaşamıştım. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı acaba?
    Evet buna sinir oLmayan yoktur heraLde. Burda yapay zeka işe giriyor . Yapay zekaya karşı yapabiLeceklerimiz ise ; öne geçtiğimiz zaman yapay zeka hemen saldıraya geçiyor buna karşı pas yönünü iki kanata şekLinde yapmaLıyız, forvetlerimizi yanlara doğru ok uzatmaLı ve beklerimizin iLeri çıkışlarını az yapmaLıyız.

goL yediğimiz zaman ise yapay zeka kapandığı için oyunu geniş bir aLana yaymaLı,hücumda pres yapmaLı,iLerideki oyuncularımıza aLan daraLtma yaptırmaLıyız iLeri çıkışları da iyice ayarLamaLıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MoRaNDi View Post
    Formasyonunuzu 4-1-5 veya 4-2-4'e getirin. Uzun topla oynayın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri