Originally Posted by
xxestergonxx
fenerbahçenin kuşkusuz en yaratıcı oyuncusu alex de souza takıma yaptığı katkı da ortada..ancak alex fenerbahçenin hem geçen yıl hem bu yıl sezon başı ve ortasındaki hazırlıklarına katılmadı..gerekçesi ise sakat olması idi..doğrusu alex sakat sakat ligleri tamamlayıp ancak devre aralarında düzeldiği içinmi böyle yoksa sezon başı antremanlarına katılmak yerine tatil yapmayımı tercih ediyor kimse anlamış değil..ama ben ikincisi diyorum..alex bu anlamda disiplinsiz bir oyuncu..ayrıca devamlı nüks eden sakatlığı var...elbetteki zaten çok sık sakatlanmaların yaşandığı FM de alexide çok sakatlanır görmek istemeyebilir FM oyuncuları doğrudur..ama bir gerçek varki..alexin natural fitnes ve staminasının düşürülmesi gerektiğidir. ayrıca yine sene başı ve sene ortası takım hazırlıklarından çok zaman sıvışan alexin (bu konuda) disiplininsiz olduğuda bir gerçek ama bu oyuna nasıl yansıtılır bilmiyorum..birde daha önce yazmıştım ama hiç bir cevap veya yorum gelmedi..gerek internet sitesinde olsun gerek röpörtajlarında olsun alexin futbol bilgisinin gerçekten yüksek olduğu anlaşılıyor..bu oyuncunun futbolu ıraktıktan sonra antrenör veya en azından scout olarak oyunda kalması gerek diye düşünüyorum..fenerbahçe araştırmacılarının bunu yapması mümkünmü...