Sayfa 8 / 20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 575 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ronaldoda Sıcak Gelişme

Appiah'ın menaceri apar topar Antalya'ya çağrılırken, Milan'ın golcüsü Ronaldo'ya 2+1 senelik sözleşme imzalattırıldığı iddiaları ortaya atıldı.
    8.1.2008

‘Her şeyi al, gel’
    Başkan Aziz Yıldırım ve tüm yöneticilerin Kayseri maçından sonra katıldığı Antalya kampında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın, Appiah’ın menacerini arayıp, “Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili doktorların verdiği rapor ve tüm belgeleri alıp, hemen Antalya’ya gel” dediği öğrenildi. Menacerle yapılacak görüşmede, sezonu kapattığı kaydedilen Ganalı oyuncunun sözleşmesinin sezon sonuna kadar dondurulmasının konuşulacağı, onun yerine yeni bir yabancı alınacağı ileri sürüldü.
    Maçta oynayacak
    Bu gelişmenin ardından Ronaldo’ya 2+1 yıllık sözleşme imzalatıldığı haberi, camiada kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Yönetim, uzun zamandır bu konudaki transfer haberlerini yalanlarken, bazı yöneticilerin bile Ronaldo’nun işinin bitirildiğine inandığı belirlendi. Bu arada Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, bugün Dubai’de yapacakları hazırlık maçında Ronaldo’ya görev verecek. İtalyan hoca, Sambacı’nın takımın önemli parçalarından biri olduğunu vurguladı.

Nesil
    2006

Bu kuralı FM'ye göre konuştum, Inter Toto'da oynayan oyuncu aldığımda bir kaç hafta sonra Şampiyonlar Ligi maçına çıkarıyordum. Inter Toto bu kural sanırsam geçerli değil.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"İsimleri yönetime verdim"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Antalya kampında düzenlediği basın toplantısında yönetim kuruluna transfer listesi verdiğini açıkladı. Toplantıda sakat futbolcular hakkında da bilgi veren Zico, transferin de buna göre kesinleşeceğini söyledi.
    Zico aynı zamanda transfer iddialarının ortasında kalan Aurelio'nun bu haberlerden etkilenmeyeceğini ve ikinci yarıda da o iyi performansını sürdüreceğine inandığını söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar haber eklerken altına kaynağını da belirtelim lütfen.

Fenerbahçe'den Reddedilemeyecek Teklif

Arjantin'in Clarin Gazetesi, Independiente formasıyla 13 maçta toplam 15 gol atan German Denis'e, Fenerbahçe'nin geri çevrilmesi zor bir teklif yaptığını iddia etti..

Arjantin'in önemli gazetelerinden Clarin, 26 yaşındaki oyuncuya sarı-lacivertli kulübün reddedilemeyecek bir teklifte bulunduğunu yazdı. Geçen sezon Arjantin Açılış Ligi'nde 13 maçta 15 gol atarak bütün dikkatleri üzerine çeken Denis'e yakın bir kaynak ise dün El Tanque gazetesine yaptığı açıklamada, "German'a Türkiye'den, Fenerbahçe takımından inanılmaz bir teklif geldi. Rusya'dan Rubin Kazan'ın teklifini ise reddetti. Aslında İspanya, İtalya veya Portekiz'i istiyor. Ama Fenerbahçe'nin teklifinin ardından kafası oldukça karıştı" açıklamasını yaptı. Haberde, Arjantinli futbolcunun Fenerbahçe'nin teklifiyle ilgili kararını önümüzdeki günlerde vereceği bildirildi.

GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

German Denis, sezon başında da Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak maddi sorunlar nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. Golcü futbolcu, özellikle bu sezon sergilediği süper performansın ardından birçok ünlü forvete sahip Arjantin Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynadığı ilk iki maçta forma giymeyi başardı.

KİMDİR?

ARJANTIN 3. Ligi'nde Talleres takımında futbola başlayan 26 yaşındaki German Denis, bu takımda iki sezonda 33 maçta 22 gol attı. Quilmes takımında kısa bir süre oynadıktan sonra Los Andes'te 24 maçta 20 gol kaydederek dikkatleri yine üzerine çekti. 2002-03'te İtalya Serie B takımı Cesena'da forma giydikten sonra yeniden Arjantin'e dönen Denis, Jorge Burruchaga'nın çalıştırdığı Arsenal Sarandi'de iki sezonda 54 maçta 13 gol attı. Ardından Colon'da 36 maçta 13 gol kaydeden Denis, eski teknik direktörü Burruchaga'nın başına geçtiği Independiente'ye transfer oldu. Burada 53 maçta 28 gol kaydeden futbolcu, 2007 Arjantin Açılış Ligi'nde gol kralı oldu. Başarılı golcü Arjantin'in son iki Dünya Kupası grup eleme maçında forma giyerek milli futbolcu da oldu.

Maraton

Bu habere benzer haberler, Fotomaç, Sporx ve bu haber kuruluşlarının belirttiği gibi Arjantin basınında da çıkmış.
    (/s)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Yönetimin Zico ile yaptığı toplantıda mevcut kadro korunacağı söylendi. Bu yüzden Appiah kalacak. Kaldığı için yabancı transferi mümkün değil.

Hollanda'dan sağlam kaynak demişsin. Ben artık hiçbir kaynak'a inanmıyorum. Oyuncunun ağzından çıksa bile, bu yüzden böyle bir transfer olmayacaktır. Alves Fenerbahçe'ye gelmeyecektir. Çünkü onu transfer edecek bir bütçe Alves'e harcanmaz. 20 mn'dan bahsediyorlar Fenerbahçe bu parayı Alves'e vermeyecektir.
    Anelka için 8 Milyon £, Appiah için 6 Milyon £ verildiğini unutuyor gibisin
    1 Milyon £ = 1,5 Milyon €

UEFA'da oynayan transferden sonra ŞL'de oynar..
    Last edited by Cengo : 11.Ocak.2008 at 17:35
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Sen Appiah ve Anelka'nın ikisini birden Alves'le kıyaslıyorsan yuh artık derim.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Anelka için 8 Milyon £, Appiah için 6 Milyon £ verildiğini unutuyor gibisin
    1 Milyon £ = 1,5 Milyon €

UEFA'da oynayan transferden sonra ŞL'de oynar..
    12+9=Toplam 19 Milyon Euro harcamışız. Ama farkettiysen bir oyuncu için değil iki oyuncu için. Alves'i almak için ek bütçeye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Alves yerine Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal alınabilinir.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    12+9=Toplam 19 Milyon Euro harcamışız. Ama farkettiysen bir oyuncu için değil iki oyuncu için. Alves'i almak için ek bütçeye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Alves yerine Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal alınabilinir.
    12 + 9 dan 19 sonucunu bulan arkadaşı bi tebrik edelim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

FB'nin Selçuk İnan'a ihtiyacı var bence. Birinci hedef o olmalı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Orta sahaya mutlaka 1 Türk oyuncu transferi yapılacak. Bunu Zico açıkladı. Appiah sakat, Deniz sakat elimizde o bölgede oynayacak sadece Selçuk ve Kemal var. Bazı oyuncularımız istediğimiz seviyede değil, dedi.

Eğer biriyle anlaşılırsa -ki bu Selçuk İnan olursa şahane olur- Kemal ile yollar ayrılabilir ve iyi de olur.

Dün Nihat Özdemir'in açıklamalarını dinledikten sonra 1 yabancı transferi yapılacak diye hissediyorum. Daha önceleri transfer yapacağımızı sanmıyordum ama dün fikrim değişti.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by peluk View Post
    FB'nin Selçuk İnan'a ihtiyacı var bence. Birinci hedef o olmalı.
    Selçuk İnan Fenerbahçe için ilaç etkisi gösterir. Orta sahada Appiah ve Tümer'den kalan eksikliği fazlasıyla doldurabilieceğini düşünüyorum. Mücadele eden ve tekniği de kötü olmayan bir oyuncu olduğu için ben de alınmasının yara sağlayacağını düşünüyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bir Ronaldo haberleri gidiyor..Ronaldo Türkiyeye gelirse Bizim medya yüzünden fazla kalıcı olmaz..İyi eleştirirler onu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bir Ronaldo haberleri gidiyor..Ronaldo Türkiyeye gelirse Bizim medya yüzünden fazla kalıcı olmaz..İyi eleştirirler onu.
    kardeşim ortamı gerip durma daha almadan ronaldonun kuyusunu kazıyosun birak hele bi gelsin (ki kendisi gelse bile bizim alacağımızı hiç sanmıyorum) ondan sonra adam sahaya çıksın yap eleştirini

selçuk inana bencede en isabetli transferimz olur tam yerine appinin durumu netleşirse iyi bir yabancıda alabiliriz şamp liginde oyanayabilecek am daha öncede söylediğim gibi ben fenerbahceden yabancı transferi geleceğini düşünmüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ortamı gerecek bir mesaj yazmadım arkadasım.Düsüncelerimi yazdım sadece..Gelecegini senin gibi bende sanmıyorum..Fenerbahcede daha diri forveti alacak para var.O yüzden onu almak gereksiz olur.Alex'e bir alternatif düsünülebilir
    Last edited by Emurafu : 12.Ocak.2008 at 00:08

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lig Tv zaman zaman 4 büyüklere özgü programlar yapıyor. Aslan Tepe, Kara Kartallar, Sarı Kanarya gibi, bugün de Sarı Kanarya programını verdiler. Aralıksız 15-20 dakika Ronaldo'nun geçmişte neler yaptığını, kariyerini vs. verdi ne hikmetse, ve ben bir anlam veremedim, alakasını çözemedim ! Acaba neden ? Ronaldo'nun bu programda ne işi olabilir ki ?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

German Denis ve Selçuk İnan alınmalı kesinlikle . Biri golcü biride orta sahada iyi oynar . Ama bana sorarsanız yeni bir forvet oyuncusu takıma katılırsa Zico'nun karışık 4-5-1 taktiği bozulup 4-4-2 olur . Bunun sonucunda ya Aurelio yada Deivid yedekte kalır .

Bu nedenle yeni bir orta saha oyuncusu için beklenmeli . Takıma forvet oyuncusu katamaz isek yeni bir orta sahaya varım . Yoksa orta saha oyuncusu boşuna gelmiş olur ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denis'den Yeşil Işık

Arjantin'in Independiente takımda forma giyen forvet oyuncusu German Denis, kendisine transfer teklifinde bulunan Fenerbahçemiz'de forma giymek istediğini açıkladı. 26 yaşındaki oyuncu ülkesinde yaptığı açıklamada, İspanyol kulüplerinden de teklifler aldığını, ancak kendisini isteyen takımların Fenerbahçe kadar büyük olmadığını söyledi. Sarı-lacivertli kulüple olan görüşmelerin sürdüğüne dikkat çeken German Denis, transferinin birkaç hafta içinde netlik kazanacağını iddia etti. Bu arada Fenerbahçe'nin, bu oyuncu için 6 milyon dolar bonservis ücreti önerdiği, Denis'e ise yıllık 2 milyon dolar teklif ettiği bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Bu Denis mevzusu iyice ciddiye bindi. Ya Alves Gelicek Yada Denis.

Bu Arada Kezman resmen transfer listesine koyuldu.

Fenerbahçemiz'de Mateja Kezman problemi her geçen gün biraz daha büyüyor. Sırp oyuncunun her fırsatta ara transferde takımdan ayrılmak istediğini belirtmesine rağmen şu ana kadar resmi bir teklif almaması sıkıntı yarattı. Kezman'ın netleşmeyen durumu nedeniyle eli kolu bağlanan Fenerbahçe Yönetimi'nin, 10 milyon euro ödediği Sırp oyuncuyu ucuza göndermek istemediği, ancak hiçbir Avrupa kulübünün de bu rakama yaklaşmadığı öğrenildi. Menajeri aracılığıyla İngiltere ve Almanya'da kendine kulüp arayan Kezman'ın Fenerbahçe ile köprüleri tamamen attığı, durumunun gelecek hafta netleşeceği kaydedildi. Bu arada İspanyol medyası Kezman'a Deportivo'nun talip olduğunu iddia ederken, gazeteler Fenerbahçe'nin istediği rakamın çok olduğunu belirttiler.
    Eğer Kezman'a 6-7 M € luk bir teklif gelirse Hemen satılır diye düşünüyorum.

Appiah sözleşmesini askıya almaya pek sıcak bakmıyormui Yönetim Bu Konuda sıkıntılıymış.

Kezman'ın dışında hastalığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalacak olan Appiah da yönetimin elini kolunu bağladı. Ganalı oyuncunun sözleşmesinin askıya alınmasına sıcak bakmadığı ve bu konuda sorun çıkardığı ileri sürüldü. Yıldız oyuncunun kesin durumunun Asbaşkan Murat Özaydınlı'nın bugün İtalya'da doktorlarla yapacağı görüşmeden sonra netlik kazanacağı, olumsuz bir raporungelmesi halinde yerine yeni bir yabancının alınması için tüm imkanların zorlanacağı kaydedildi.

O zaman Appiah ile karşılıklı fesh yoluna gidilicek Ve yerine yeni bir oyuncu alınıcak. Mateus'la da aynı olay yaşanır. Çünkü Bir yabancı forvet Bir De Yabancı Orta saha alacağız.

Aynı Zamanda Selçuk İnan için Vestel Manisaspor'dan İzin Çıktı.

Selçuk geliyor
    Ege ekibinin yöneticilerinin "Oyuncumuzun bonservisi 1.5 milyon euro. F.Bahçe bu parayı verirse Selçuk'u alır" dediği öğrenildi. F.Bahçe Teknik Direktörü Zico'nun, yönetime verdiği listede adı üst sıralarda yer alan Selçuk İnan için kulübü Vestel Manisaspor'dan onay çıktı. Zico'nun geçen sezondan bu yana F.Bahçe'de görmek istediği ancak Vestel Manisaspor'un bırakmadığı Selçuk'a bu defa onay verildiği belirtildi. Manisaspor yöneticilerinin, "Selçuk için 1,5 milyon euro istiyoruz. F.Bahçe bu parayı verirse Selçuk'u alabilir" dediği öğrenildi. F.Bahçe yönetiminin de bu parayı makul bulduğu ve hemen harekete geçeceği kaydedildi
    Selçuk gelirse Orta Saha biraz olsun Toparlanır. Aurelio ile süper bi ikili olurlar. Aurelio daha çok defansif kalan bir oyuncu Selçuk ise Ofansife çıkmayı seven bir oyuncu. Selçuk'un uzaktan vuruşları harika. Onları sık sık deneyebilir. İlerde Daha rahat olur Selçuk Çünkü geride yanında oynayan Aurelio gibi bir Ön libero var.

Birde Kafamı karıştıran bir cümle var.

yeni bir yabancının alınması için tüm imkanların zorlanacağı kaydedildi.
    Maddi bakımdan bu kadar mı kötü durumdayız Biz. ? Rahat rahat yabancı bir orta saha alabileceğimizi sanıyorum ben.

Fenerbahçe Günlüğü gibi oldu be Ne yazmışım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GfbSerkan@

Kezman'a kimse 6-7 £ vermez..

3 £ verirlerse öpün başınıza koyun..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AsLında Fenerbahçe Kezman dan yararLanabiLir ama.. Sanırım Zico ve yönetimin kafasında Kezmanı bitirmesi,gerekse Kezmanın da Fenerbahçe yi kafasında bitirmesinden doLayı iki tarafında birbirine bu saatten sonra faydası oLmaz. Eğer Zico sezon başında 4-1-3-2 oynasaydı iLeri ikiLide sürekLi Kezman-Semih ikiLisini oynatsaydı hem Kezman,hem de Zico padişah tı şu anda.

Ortega,AneLka dan sonra Kezman da Fenerbahçenin kıymet biLemediği kişiLer arasına girmiş buLunmaktadır.

Ha kezman da hiç mi suç yok. Var ama asıL suçLu onun bu haLLere geLmesini sağLayanLardır. Sen gidip sprinter tarzında oLan,araya atıLacak topLarda tehLike yaratacak,son vuruş bencerisi çok üst düzey oLan bir forveti gidip iLeri de tek başına bırakırsan Zico kendisi çıksa oynasa genç haLi iLe yine bişey yapamaz. Birazda oyuncuLarının stiLine göre sistem kuracaksın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sol ayağını geliştirmek için sağ ayağını kıracak kadar hırslı olan Kezman'ın düştüğü duruma bak. Yazık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zico tek forvetle devam edeceğini, Semih ve Kezman'ı olağanüstü haller olmadıkça bir arada oynatmayı düşünmediğini söyledi.

Serkan, parasızlıktan değil, öncelikle Appiah'ın durumu için, Kezman'ın durumu için bunlar da bir engel ve bu engellerin aşılması gerekiyor.

Sözleşme dondurmayı kabul eteyebilir çünkü bu süre içersinde sanırım para alamayacak kulüpten Appiah. Kezman'ı da 3 milyon Euro'ya satmazlar, o teklif gelse bile satmazlar, takımda kalır.

Kemal bu hafta oynayacağı oyunla bir nevi geleceğini belirleyecek. Bir de Hakan Balta'yı alırken Selçuk ile de önümüzdeki sene için anlaştı Galatasaray deniyordu, demek ki böyle bir anlaşma yokmuş, Fenerbahçe'ye gelebilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe nin şu anda yabancıLarından yana sıkıntıLarı var. BunLarı en kısa zamanda çözmeLeri gerek. Bu şartLar aLtında ben iki kuLvarda birden Fenerbahçe nin idare edebiLeceğini sanmıyorum.
    Bu ismi geçen German Denis i de biLiyorum. Semih in biraz daha hızLı versiyonu. Şu an ki sistemde Kezmandan da, Semih ten de daha faydaLı oLabiLecek bir isim.

SeLçuk İnan ise sadece kadroya zenginLik katar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Yalan Transfer Haberlerine Artık Son Verin
    12 Ocak 2008 Cumartesi

Bugün tarihli gazetelerde yaklaşık olarak iki futbol takımı oluşturacak kadar futbolcunun takımımıza transfer olacağına ya da yöneticilerimizin transfer çalışması yaptığına dair haberler yer almaktadır. Basınımız, defalarca çağrılar yapmamıza rağmen masa başı yalan transfer haberleri yapmaya bir son vermemektedir. Bu haberlere imza atan basın mensuplarını öncelikle gazeteleri ellerine alıp bu kadar oyuncunun bir takım tarafından aynı anda transfer edilmesinin nasıl mümkün olabileceği sorusunu kendilerine sormalarını istiyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde olmayan bu tuhaf gazetecilik anlayışı spor basınının saygınlığını her geçen gün azaltmaktadır. Günü kurtarmak, sadece o gün gazete sayfalarını doldurmak için yapılan yalan transfer haberleri, sporseverleri gazetelerin spor sayfalarını es geçmeye yöneltmektedir. Bu yanlıştan biran önce dönülmesini ve yalan transfer haberlerine son verilmesini beklemekteyiz.

Büyük Fenerbahçe taraftarı sırf gazete sayfalarını doldurmak ve tiraj artırmak amacıyla yapılan bu haberlere inanmamaktadır. Kulübümüzün herhangi bir transfer çalışması olduğunda resmi yayın organlarımız aracılığı ile açıklama yapacağımızı bir kez daha yineliyoruz.

Gazetelere göre Fenerbahçemize transfer edileceğini iddia edilen oyuncuların listesi:

FOTOSPOR : Alves, Şekersporlu Evren, Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Ronaldo.
    FOTOGOL : Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Mesut Özdil, Ronaldo, Alves, Almiron, Tiago, Hasan Kabze.
    FOTOMAÇ : Alves, Mehmet Yıldız, Selçuk İnan.
    VATAN : Bir Brezilyalı oyuncu.
    TAKVİM : Ronaldo, Alves, Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Koray Avcı.
    YENİÇAĞ : CSKA'lı Joe, Ronaldo, Selçuk İnan, Mehmet Topuz, Mehmet Yıldız, Gökhan, Kurayni, Halil Altıntop, Emre Belözoğlu.
    YENİ ŞAFAK : Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Gökhan Ünal, Mehmet Yıldız.
    STAR : Alves, Denis, Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Gökhan Ünal, Mehmet Yıldız.
    TÜRKİYE : Mehmet Topuz, Selçuk İnan, Ronaldo, Alves, Fred.

Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Bu gazetelerde yazan oyunculardan oluşan bir takım ŞL'de finale oynar rahat

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla bu listedekileri alsak dünyayı kasıp kavururuz yaavvv napsak acaba fenerbahce spor kulübü olağaüstü seçime gidip her gazetedende bir spor yazarı ile yeni bir yönetimmi oluştursa

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Şekersporlu Evren
    bu kimmiş yahu Fenerbahçe bu saatten sonra alırsa Sadece Selçuk'u alır.Satarsada Kezman'ı satar yerine German Denis'i alır.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

F.Bahçe'den ayrılmak istiyorum"
    Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, İspanya'nın Marca adlı spor gazetesinde bugün yayımlanan röportajında, Fenerbahçe'den ayrılmak istediğinin sinyallerini verdi.

Kezman, ''3 İngiliz takımından teklif aldım. Hepsi orta seviyedeki takımlar ama yeterince ilginç teklifler. İngiliz ligi, İspanyol ligi gibi dünyada en iyi rekabetin olduğu iki liglerden. Hedefim bunlardan birisine geri dönmek'' dedi.

Fenerbahçe'de kendisine çok iyi davrandıklarını ve iyi bir tecrübe yaşadığını kaydeden Kezman, ''Ama 1,5 yıl sonra büyük liglerde oynamayı özledim. Bu yüzden ara transferde beni bırakmaları için başkanımla konuşarak ikna etmeye çalışacağım'' ifadelerini kullandı.

Sırp futbolcu, Fenerbahçe'de kendisi açısından eksik olanın ''daha fazla süre oynamak'' olduğunu söylerken, ''İstanbul'da yaşamak çok güzel, iyi yaşıyoruz ama az oynayınca mutlu olamıyorsunuz. Çünkü futbolun keyfini çıkarmak istiyorum. Burada çok fazla para kazanılıyor ama herşey bu değil'' görüşünü savundu.
    Öte yandan, ''PSV zamanındaki Kezman'a ne oldu?'' şeklindeki bir soruya ise Kezman, ''Hollanda'yı terk ettikten sonra neler olduğunu açıklamak çok zor. Sakatlıklar, devamlılık ve bazı zamanlarda güvensizlik gibi bir takım sebepler Chelsea, Atletico Madrid ve şimdi de Türkiye'de başarılı olmamı engelledi. Ama birşey hakkında şüphem yok. Gol atmayı unutmadım. Bunu en kısa zamanda göstereceğim'' cevabını verdi.

12.01.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denis'den Yeşil Işık

Arjantin'in Independiente takımda forma giyen forvet oyuncusu German Denis, kendisine transfer teklifinde bulunan Fenerbahçemiz'de forma giymek istediğini açıkladı. 26 yaşındaki oyuncu ülkesinde yaptığı açıklamada, İspanyol kulüplerinden de teklifler aldığını, ancak kendisini isteyen takımların Fenerbahçe kadar büyük olmadığını söyledi. Sarı-lacivertli kulüple olan görüşmelerin sürdüğüne dikkat çeken German Denis, transferinin birkaç hafta içinde netlik kazanacağını iddia etti. Bu arada Fenerbahçe'nin, bu oyuncu için 6 milyon dolar bonservis ücreti önerdiği, Denis'e ise yıllık 2 milyon dolar teklif ettiği bildirildi.

Kaynak: Milliyet
    Milliyetin GERMAN DENİS haberi yazılmamış Kamuoyuna verilen listede. Bilemiyorum artık

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

kezmanın haberleri her yerde var ayrılmak istedigini acıklıyor bakalım ne olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

roberto carlosu fenerbahçe 500 defa yalanladı sonunda aldı...spor gazetelerinin her haberi doğrudur diyemeyiz tabii ama şunuda biliyoruzki fenerbahçenin her yalanlamasıda doğru değil..

1 hafta önce hiçbir oyuncu almayacağız diyolardı..şimdide appiahın sözleşmesini askıya alırsak 1 brezilyalı alacağız diye fenerin bir yönerticisi haber sızdırmış ismini vermeden...

hergün basını yalancılıkla suçlayan fenerbahçe roberto carlosu günlerce almayacağız deyip sonunda alınca kendiside aynı yalancı durumuna düşmüş olmadımı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Milliyetin GERMAN DENİS haberi yazılmamış Kamuoyuna verilen listede. Bilemiyorum artık
    STAR : Alves, Denis
    Star yazmış galiba Denis'i önce

Sayfa 8 / 20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri