1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: [TSL] Gaziantepspor Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Murat Ceylan'ın değerlerini girdim verter adlı programla deneme olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Murat Ceylan'ın değerlerini girdim verter adlı programla deneme olarak.
    Bu verdiğin değerleri FM'ye işlersek, DM mevkisine göre Murat Ceylan'ın CA'sı 105 olur...

801 datasında Murat Ceylan'a verilen CA 70 idi... Ben şu haliyle CA'sını 97 yapmayı düşünüyorum... Ama özellikle belirtmek isterim ki, CA'dan daha önemli olanı, oyuncunun mevkisine göre bazı özelliklerine verilen değer...

Ama hız ve hızlanma dışında, vermeyi düşündüklerim hemen hemen senin yaptığına yakın değerler...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TT3 View Post
    @krapinovic
    Metin Tuğlu ve Ali Öztürk hakkındaki görüşlerini merak ediyorum..
    Ayrıca Uğur Yıldırım'ın son durum nedir? Kaldı mı gitti mi n'oldu?
    Metin Tuğlu antrenmanlarda gayet iyi çalışıyor, sürekli kendini geliştiren bir futbolcu olduğunu düşünüyorum... Ama takımda sürekli savunmada oynatılıyor ki bence gerçek mevkisi bu değil, maç içerisinde pozisyon almada ve konsantrasyon konusunda ciddi hataları oluyor...

Yine de CA'sını bir miktar artırıyorum... 801'de CA olarak 80 layık görülmüş... Bence bu 90 olabilir ve mevkii olarak da WBL 20, ML 15, MC 10 olarak düşünüyorum...

Şu an Gaziantepspor'da Ali Öztürk adında bir futbolcu yok, PAF takımda da yok, acaba isim karışıklığı mı oldu?...

Uğur Yıldırım konusu şu an tam bir muamma... Takımdan ayrıldı ama Federasyona "ücretleri ödenmediği için serbest kalma" başvurusu reddedildi... Sivasspor'la görüştüğü ve Bülent Uygun'un istediği yönünde haberler çıktı ama, resmi olarak halen Gaziantepspor oyuncusu...

Eğer iyi bir bonservis bedeli teklif edilirse gözü kapalı gidecektir, çünkü Bünyamin Hoca ile kavgalı ve artık burda oynamak istediğini de zannetmiyorum...
    Last edited by krapinovic : 23.Ocak.2008 at 00:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by krapinovic View Post
    Bu verdiğin değerleri FM'ye işlersek, DM mevkisine göre Murat Ceylan'ın CA'sı 105 olur...

801 datasında Murat Ceylan'a verilen CA 70 idi... Ben şu haliyle CA'sını 97 yapmayı düşünüyorum... Ama özellikle belirtmek isterim ki, CA'dan daha önemli olanı, oyuncunun mevkisine göre bazı özelliklerine verilen değer...

Ama hız ve hızlanma dışında, vermeyi düşündüklerim hemen hemen senin yaptığına yakın değerler...
    İzlediğim özetlerde boş alana kaçan ve koşan bir oyuncu gibi aklımda kalmış bilgi için teşekkürler.

Mesaj Yetkileri