1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: [TSL] Gaziantepspor Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar çıkacak olan ilk yamada tüm hataları hemen hemen gidermeye çalışacağız.

Bundan hiç şüpheniz olmasın.

Şimdilik oyunun orjinal datasıyla devam edin.Yapacak bir şey yok çünkü.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Arkadaşlar çıkacak olan ilk yamada tüm hataları hemen hemen gidermeye çalışacağız.

Bundan hiç şüpheniz olmasın.

Şimdilik oyunun orjinal datasıyla devam edin.Yapacak bir şey yok çünkü.

Evet oyunu bir elimize alalım ardından planımızı belirleyelim bütün hataları ve eksikleri düzelteceğiz. Sabredin ve bizi takip edin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şimdi De Nigris' de bakma imkanım oldu. Bence De Nigris de gerçeğe uygun olmuş. Bence positioning özelliği 9 yerine 11-12 olabilirdi. Ön sezisi iyi olmuş hava hakimiyeti bitiriciliği yeterince gerçekçi. Yalnız pace: 14 bu biraz fazla geldi bana. Bakalım Alpaslan ne diyecek?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eğer ilk çıkacak resmi yamada +1 puan sorunu hallolursa tekrar gözden geçirmek gerekebilir ama bariz hatalar yok bence De Nigris' te
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

işte De Nigris...

belirtilen düzeltmelere katılıyorum, ben de yeni görebildim...
    pace 10-12 olabilir, bence creativity de yüksek olmalıydı, 6 çok düşük... bu da 9-11 seviyesine çıkarılabilir...

bunun dışında Antonio De Nigris gerçeğe oldukça uygundur, ben üstteki değişiklikler yapıldığında üzerinde daha fazla tartışma gereği de duymuyorum... ama takım hakkında epeyce hatalar var bunları da yazıcam...

Mesaj Yetkileri