Gooooooooooooooooooooool Deivid 4-0
Gaziantepspor
Fenerbahçe
Berabere biter
Gooooooooooooooooooooool Deivid 4-0
Gollllll 4-0 oldu deivid.Costu Fenerbahcem.
Deivid..
4-0.
So what?
Saike
Abarttık 4-0![]()
Yürüyorsunuz bu yolda..
4 - 0..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Antep taraftarları Fenerbahçe'ye yenildiler diye yönetim istifa diyorlar![]()
5 oLduKezman giriyo o da goL atar artıK
![]()
Antepde gol atacak forvet yok bir kere..Ali cansundan gol bekliyorlar.Gecen hafta rize’yi yerden yere vuran medyamiz, antep icin neler yazacak merakla bekliyorum! Alex varsa fenerbahce için sorun yok...Alex oldugu zaman semihde cosuyor..
Tebrikler Fenerbahce Çok iyi bir moral oldu..Bence fenerbahcenin yedek kadrosu Alanyaya gitsin..Aslar ise Sİvasa erkenden gitsin bence..
5-0 oldu...Deivid
5 - 0 oldu, Deivid..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Deivid abarttı![]()
Özgürcan'ı birde Antepe kiralamısız..Adamlarda forvet yokki..Tevfik ve Özgürcan oynar artık![]()
Sorunda orada değil mi zaten dostum?
Antep'in kendi evinde bize karşı,Galatasaray'a karşı maçlarını hatırlıyorum adamlar kök söktürdüler resmen.Şimdi bakıyoruz rezil durumdalar.İlk yarıda yine Fenerbahçe'ye karşı hemde Kadıköy'de açık oynayarak yenildiler.Hemde Fenerbahçe'nin yedek takımına karşı.Neden Bjk ile Gs'ye karşı defans oynayıp sonuna kadar savaşıyorlarda Fenerbahçe'ye karşı açık oynuyorlar anlamak mümkün değil.Maçı satıyorlar dicem ama bunada inanmak istemiyorum.Haftaya bizle maçları var.Hemde İnönü'de.Bakalım çok merak ediyorum oynayacakları oyunu..
So what?
Saike
yeter kanaryam araya rtük girecek
Size inanamıyorum, futbol anlayışı bu mu oldu, Fark yendiği zaman maçı sattı oluyor he, yazık yazık.
Biraz tebrik etmeyi öğrenin, Galatasaray nasıl Rize´ye 5 atıyorsa, Fenerbahçede Antep´e 5 atar.
Varsa bir kanıtınız buyurun sunun, yoksa durduk yere Takımı karalamanıza izin veremem, bunuda bilin..
Semih bugün coşmadı, katkısı vardı ama çok da iyi oynamadı. Alex de durarak oynadı yine, sıkmadı o da kendini.
Öyle takımın ikiye ayrılacağını sanmıyorum, Sivas'a beraber giderler. Ayrıca Gaziantep ikinci devre çift forvet oynamaya başladı ve pozisyonlar da buldu. Antep kötüydü ama ilk yarı da çok iyi oynayan Fenerbahçe vardı. İkinci yarı bildiğimiz Fenerbahçe gibi oynadılar ve ilk yarıdan aldığım keyfi alamadım ben.
Tabi ki İnönü'de defans yapacak, ayrıca gelen yabancılarını da oynatır muhtemelen ve bu maçta yapılan hataları da gördükleri için Beşiktaş maçına daha iyi hazırlanacaklar.
Ayrıca ben ilk maçı hatırlıyorum da öyle rahat bir galibiyet almamıştık. Son dakikarda neredeyse puan kaybediyorduk.
Yine bir ara diyordunuz neden bize karşı oynadıkları gibi oynamıyorlar diye, şimdi tekrar başladınız. Fenerbahçe'nin puan kaybettikleri takımlara diğer takımlar fark atmadı mı? O zaman o takımlar da mı maç satıyor?
Kusura bakma ama Şemsi bu kadar saçma bir yorum görmedim. Gaziantepspor'u maç satın alarak mı yenecek Fenerbahçe? İlk yarı oynayan oyunda, o istek ve arzu karşısında hangi takım durabilirdi. Maç sattı demek en kolayı, şurada tebrik edeceğinize hemen karalama kampanyasına başlayın. Ne olmuş Beşiktaş'a karşı daha çok mücadele ediyorlarsa?
Sahada hakkıyla maçı kazanan oyuncuların hakkını yiyorsunuz, oynanarak kazanılmış bir maçta, Gaziantep sattı diye Kemal bu kadar iyi oynadı ha, Deivid 2 tane gol attı.
Haftaya inşallah Gaziantep İnönü'de çok iyi oynar ve fark atar Beşiktaş'a. O zaman ben de çıkarım Beşiktaş maçı sattı, bize karşı çok iyi mücadele etmişlerdi ama Gaziantep'e farklı yenildiler derim. Ya da Beşiktaş inşallah 5'den fazla gol atarak kazanır da Beşiktaş'a maçı bizden daha çok satmış Gaziantep derim...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Beyler boş boş mesajlar atıp durmayın, her insanın bir sabır dozu vardır, bu dozu aşmamanızı öneririm.
Futbol bölümü kurallarını okuyun ondan sonra gelip burada yazın, aksi halde bir daha yazamaz durama geleceksiniz bilginize.
http://forum.turksportal.net/vb/show...497#post988497