Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu maçı kim alır ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

2 9.09%
  • Fenerbahçe

17 77.27%
  • Berabere biter

3 13.64%
1 ile 30 arası toplam 137 sonuç

Konu: TSL 19. Hafta | Gaziantepspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ForeverSuperior View Post
    tabi canım ne demezsin. maçı satın almasak antep bize fark atardı. Fenerbahçe kim ki. bırakın boş muhabbetleri. ligde 30 maç yenilseler sorun olmaz ama Fenerbahçe'ye yenildiikleri zaman fena batar. Bkz. kendi stadlarını yakıyorlar.
    Dostum ben Fenerbahçe maçı satın alıyor demedim.İyi oku..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    desende demesende niyet ortada. öküz altında buzağı arıyosunuz.
    Last edited by Memedov : 20.Ocak.2008 at 18:04 Reason: Tahrik Etme !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İnanmak istemiyorsun ama yazıyorsun. Bu senin bu şekilde ilk mesajıon da değil. Ne zaman Fenerbahçe rahat galibiyet alsa hemen size karşı oynanan maçı gösteriyorsun ve acaba birşey mi var, neden bize karşı böyleler, neden Fenerbahçe'ye açılıyorlar vs mesaj atıyorsun.

Fenerbahçe geçen sezon ligi ilk 9'da bitiren takımların hiçbirine yenilmedi hep son sırada bulunan takımlara yenildi. Ve o takımlara Beşiktaş ve Galatasaray'ın fark atığı maçlar oldu. Hatta hatırlar mısın bilmiyorum ben maçı şu anda tam hatırlamıyorum ama senin yine bu tür mesaj attıktan sonraki haftada oynanan bir maçta Fenerbahçe puan kaybı yaşamıştı ve rakip çok yi oynamıştı. Beşiktaş o takımı kolay yenince de ben sana hatırlatmıştım ve o zaman her takım her takıma kaybedebiliyormuş, bir hafta iyi olan diğer hafta kötü olabiliyormuş gibi bir yorumun olmuştu.

Maçı hatırlasam ilgili konuyu da bulacağım ama hatırlamıyorum maalesef. Bu şekilde birşeyleri ima ederek yazmaya devam edersen de gereken yapılacaktır.

Ayrıca herkese söylüyorum, ima edeceğinize direk söyleyin, çaktırmadan laf sokmaya çalışacağınıza adam gibi açık açık söyleyin. İma ederek, laf sokarak elinize birşey geçmez, biz yine kuraları uygulamaya devam ederiz, sorun değil.

Son olarak da farklı kazandığımız ir maç sonrası beni sinirlendirdiniz ya hepinize teşekkür ediyorum. Lütfen artık maçı konuşalım, Selçuk Kemal ikilisini konuşalım. Kemal eğer formunu arttırıp iyi oynamaya devam edecekse orta sahaya transfer gerekli mi onu konuşalım. Zco çift forveti denedi, sizce nasıldı onu konuşalım, teknik yönden konuşacak birçok konu yapılacak birçok yorum varken biz burada Oğuz maçı sattı, Antep maçı sattı, o bilerek yedi vs, vs çok boş şeyler konuşarak harcıoruz zamanımızı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri