Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu maçı kim alır ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

2 9.09%
  • Fenerbahçe

17 77.27%
  • Berabere biter

3 13.64%
1 ile 30 arası toplam 137 sonuç

Konu: TSL 19. Hafta | Gaziantepspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Tamam teşekkür ederim 2 nizede yorumlarınızla kafamdaki sorularımı yanıtladığınız için.Şu an yazdıklarınızdan sonra ikna olmuş durumdayım.Çünkü yazdıklarınızı tarafsız bir gözle okuyunca hakikati anlıyorsunuz.Yaşım daha küçük.Bu tür konularda sizin gibi bizden daha tecrübeli abilerimizden açıklamalar duymamız lazım.Zıtlaşmakla hiç bir yere varılmıyor.Bakın güzel güzel açıklama yapınca nasıl mutabakata vardık.Tekrar teşekkür ediyorum.

Amacım Fenerbahçe'nin galibiyetini karalamak değildi.Maçı satın aldığını iddia etmekte değildi.Zaten daha öncede dedim.Bunu iddia etmek aptallık olur.Zaten Fenerbahçe'nin Antep'i yenmesi için maçı satın almasına gerek yok.

Fenerbahçe'yi güzel oyunundan ve haklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum..
    Şemsi sen de yanlış anlama. Ben zaten seni biliyorum, düşüncelerini az çok tahmin edebiliyorum. Bir anda senden alıntılar artınca ben de müdahale etme gereği duydum. Yanlış anlaşılmalar oluyor ama bu şekilde açıkca konuşursak ortada sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Sana cevap vermeyip mesaı silip işin kolayına kaçabilirdim. Ama yapmadım uzun uzun cevap yazdım, sen de düşüncelerini yazdın ve bazı şeyler netleşti.

Bu şekilde paylaşıma her türlü varız, belki bu yazılanlardan başka arkadaşlar da birşeyler kapar, herkese faydalı olur. İstediğimiz bu tür tartışmalar zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İşte bu yahu gözümüz gönlümüz açıldı izlerken çok iyi bir oyun vardı fark dahada açılabilirdi.Semih 2 net pozisyonu harcadı.Birde Deivid Kezman'a daha hızlı verse Kezman'da gol atıcaktı.Zaten o pozisyondan sonra Deivid her topu Kezman'a atmaya çalıştı ama Deumi hep araya girdi .Birde Carlos kaleye giden topu kafasıyla çıkardıktan sorna çok komikti adam zevk alarak oynuyor.

Mesaj Yetkileri