Quote Originally Posted by anilton View Post
Kendi soruna kendin cevap vermişsin zaten.Hem ne olmuş yani ben Oğuz'un Fener maçlarında iyi oynamadığını,Beşiktaş maçlarında iyi oynadığını söylemişsem.Sen benim kafamdaki düşünceyi nerden biliyorsunda böyle demek istedin sen diye değerlendiriyorsun.Bana göre Oğuz Fener maçlarında kötü oynuyor,satıyormu satmıyormu onu bilemem.Ama kötü oynadığı su götürmez bir gerçek.Bu mu şimdi beni ceza ile tehdit etmenin sebebi...

Antep tribünleri bile Oğuz'u protesto etti...
Ceza verebilirdim dedim, sonra da senin şimdi yazdıklarını yazdım. Ceza versem bu açıklamayı yapacaktın çünkü ve cezan kaldırılacaktı. Ben ima etmeyin net olun derken bunu diyorum. Senin ne düşündüğünü bilemem sen de benim ne düşündüğümü bilemezsin. Ben senin çıkıp aslında amacının Oğuz'un Fener maçlarında bilerek götü oynadığını, diğer takımlara panter kesildiğini söylemek olduğununu ve bunu direk değil ima ederek söylediğini düşünebilirim. Bunu herkes düşünebilir, bilemezsin.

Bu nedenle bu şekilde yanlış anlaşılmalara yer vermemek için net olun diyorum, ima etmeyin. Bu kadar basit.

Antep tribünler ayı etti, o dakikada maç Oğuz için bitmişti zaten

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Her insan aynı düşünmek zorunda değil.Burada herkes fikrini belirtme hakkına sahip.Benim aklıma bu maçtan sonra bu tür fikirler geldi ama maçı satın aldığını iddia etmiyorum Fenerbahçe'nin.Zaten böyle bir şeyi iddia etmek aptallık olur.Kanıtlayamazsın.Benim anlayamadığım nokta Gaziantep neden Fenerbahçe'ye karşı açık oynuyorda diğer büyüklere karşı disiplinli bir defans anlayışı sergiliyor.Sadece bunu belirtmek istedim.Amacım Fenerbahçe'nin galibiyetini kötülemek değil.Zaten son zamanlardaki mesajlarımdan son derece tarafsız olmaya çalıştığımı görmüşsünüzdür herhalde.Zaten Serkan abi senin daha öncede dediğin gibi o zaman her maçın aynı olmayacağını anladığımı belirten bir mesajım olmuştu.

Bana Antep'in neden Fenerbahçe'ye karşı açık futbol oynadığını açıklayacak bir yorum yazarsanız aklımdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.Gelip bana diğer örnekleri vermeyin.Bana sadece bunun nedeninin ne olabileceğini belirtin.Anlayamadığım soru bu zaten.Belirtmek istediğimde bu.
İlk maç da Antep açık oynadı diyorsun. Evet açık oynadılar, Fenerbahçe ilk hafta İBB'ye karşı kaybetmiş, üstelik İBB cesur oynamış, Fenerbahçe karşısında saldırmış ve galip gelmiş. Ve Gaziantep maçında 11 oyuncu da değişiyor, yedekler sahaya çıkıyor. Yaratıcı oyuncu sayısı az. Önlerinde İBB örneği varken geri çekilip 1 puan almayı hangi takım düşünür?

Bu maç için de Cengiz çok güzel açıklamış, ben daha birşey yazamam.