Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu maçı kim alır ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

2 9.09%
  • Fenerbahçe

17 77.27%
  • Berabere biter

3 13.64%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 137 arası toplam 137 sonuç

Konu: TSL 19. Hafta | Gaziantepspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İşte bu yahu gözümüz gönlümüz açıldı izlerken çok iyi bir oyun vardı fark dahada açılabilirdi.Semih 2 net pozisyonu harcadı.Birde Deivid Kezman'a daha hızlı verse Kezman'da gol atıcaktı.Zaten o pozisyondan sonra Deivid her topu Kezman'a atmaya çalıştı ama Deumi hep araya girdi .Birde Carlos kaleye giden topu kafasıyla çıkardıktan sorna çok komikti adam zevk alarak oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Goller birbirinden güzel deplasman maçından 3 puan almak güzel oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gaziantep maçı sattı diyenler bende Emre gibi gülüyorum.

İyi oynadık Kemal'in golü erken gelince Antep biraz açıldı.Bizde 5-0 gibi bir galibiyet aldık.Ayrıca Oğuz panter kesilseydi de bu golleri çıkaramazdı.Oğuz kalecisi olduğu her takımla maçımızdan sonra bunlar konuşuluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Alex farkı bu olsa gerek . Fenerbahçe yener diye düşünüyordum ama 5 gol gibi bir fark beklemiyordum .

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Güzel güzel 5 oldu daha da olabilirdi ama bu kadarıda yeter Güzel bir galibiyet deplesmanda alınması özelliklede Kritik bir devre öncesi mükemmel oldu
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Semih şu yengeç dansını bir türlü öğrenemedi gitti. Kemal'in golü harikaydı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Gerçekten iyi bir skor , tebrikler Fenerbahçe !

Nesil
    2006

Maç öncesi kim tahmin edebilirdi, Fenerbahçe'nin G.Antep gibi deplasmanda daha bundan on sezon önce farklı mağlubiyet aldığı sahadan evinde oynadığı oyundan daha rahat oynayarak kazancağını...

Üç-dört gün önce kupa maçında Şanlı Urfa önünde ter döken takım sanki bu değildi. Takım artık ciddi oynamaya karar verdi. Sahada herkes elinden geleni yaptı, hiç iyi beklemediğim Kemal sayesinde iki gol geldi. Canını dişine takarak oynayan bir takım vardı sahada. Alex takımı orkestra şefi gibi idare etmesi, Türkiye'de şuan bulunan en iyi oyun kurucu olduğunu kanıtladı.

İngilizlerin taktiği olan, kendisinden çok güçsüz bir takıma daha 35. dk skoru 3-0 yapıp geri kalan dakikaları rahatça geçirmeyen çalışan bir taktik vardı ortada. 36. dk skor 3-0 oluna herkes Fenerbahçe'nin tarihi bir fark atacağını sandı; ama Fenerbahçe durdu maç gidişatına bıraktı. İkinci yarıda gelen goller ile maçın skoru tayin edildi.

Kezman'ın takımda artık yeri yok, oyuna girdikten sonra takım arkadaşları ona gol attırmaya çalıştı, bulduğu iki net pozisyonu harcadı. Özellikle ikinci pozisyonda Deivid'in alda at demesine karşın o atamadı. Orada Deivid kendi vursa %100 gol olacaktı. O arkadaşının atmasını istedi; ama olmadı.

Maçın golüne gelirsek Kemal'ın attığı gol. Dünyada ki hiçbir kalecinin o topu çıkarabileceğini düşünmüyorum. Kemal G.Antep'i sevdi G.Antep'ten G.Antep'e gol atıyor. Maçın adamı olarak Kemal'İ seçiyorum. Kısa sürede eski performasnını yakalayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Red face

Fenerbahçe'li arkadaşlardan özür diliyorum.Bugün çok saçma sapan şeyler yazdığımın farkına vardım.Yazmamam gereken şeylerdi ama yazdım işte.Çevrenin gazına geldik biraz.Crespo09(du herhalde) nikli arkadaşta Fenerbahçe'ye karşı açık oynarsan bu olur mesajıda bu düşüncelerimi burada paylaşmamı fitilledi.

Açıkcası maçı izlememiştim ve yaptığım yorum gerçekle alakası yoktu.Gaziantep'in bilerek vermiş olamaz.Maçı seyrettikten sonra bu kanıya rahatlıkla varabilirsiniz.Kaleci Oğuz'unda bi suçu yok.Seyirci hakikaten ayıp etmiş.Valla Emre'nin dediği sahneyi görünce benimde içim burkuldu.Sonuçta hepimiz insanız.Hata yapabiliriz.Hem zaten futbol hata oyunudur.

Cengiz abinin dediği gibi Kemal'in attığı gol dengeleri bozmuş.Bu arada Kemal müthiş bir gol atmış.Kalecinin yapacağı bir şey yok.Ayrıca bugünkü oyun Kemal için artı bir motivasyon olacaktır.İşte son zamanlarda yaşanan Selçuk'un sarı kart cezalı olduğu öğrenilince hemen onun sahaya sürülmesi felan onu etkilemiş olabilir.Zaten gol sonrası sevincide biraz manidardı.Neyse 2.golde dediğim katı savunma eksikliğinden bahsedilebilir ama oradada Alex klasını konuşturmuş ve off the ball özelliğinin ne kadar iyi olduğunu göstermiş.Antep savunmasındada üst düzey oyuncular olmayınca golün gelmesi normal tabii.Golde bence Oğuz'un yine hatası yoktu.3.gol ise Antep'in artık 2 golden sonra dağılmasının sebebi.Yine Oğuz'da problem yok.4. ve 5. goller ise Antep tamamen oyun disiplininden kopunca Fenerbahçe'li oyuncuların tekniklerini konuşturarak atmışlar.Deivid'in attığı 4.golde durduğu yerden gol atması ilginçti.Ayrıca R.Carlos'un o hızlı gelen şuta kafasını koyması ve sonrasında Edu ile aralarında geçen diyalog futbol adına güzel enstantanelerdi.

Lafın özü bundan sonra milletin gazına gelip oraya buraya saldırmayacağıma söz veriyorum.Daha soğukkanlı olmaya çalışacağım.Haftaya Beşiktaş maçında Antep hayatının maçını oynasa bile.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Ocak.2008 at 23:29
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    ne derseniz deyin FENERBAHÇE'ye karşı açık oynayan takımın şansı yokkkk
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Fenerbahçe'li arkadaşlardan özür diliyorum.Bugün çok saçma sapan şeyler yazdığımın farkına vardım.Yazmamam gereken şeylerdi ama yazdım işte.Çevrenin gazına geldik biraz.Crespo09(du herhalde) nikli arkadaşta Fenerbahçe'ye karşı açık oynarsan bu olur mesajıda bu düşüncelerimi burada paylaşmamı fitilledi.
    İyide hocam benim söylediğimde bişey yokki Fikrimi söyledim sadece kimseyi ezmek veya tahrik etmek için söylemedim kii tahrik edicek birşeyde yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam arkadaşlar, yanlış anlaşılmalar ve sonunda mutlu son.

Sanki Şemsi maçı satmış demiş gibi ona fazla yüklenmiş olabiliriz, kusura bakmasın artık. Maç hakkında da çok iyi yorum yapmışsın Şemsi...

Gökhan son maç biraz havalanmış gibi gelmişti bana ama bu maçta eskisi gibi oynadı. Kemal sahanın en çok top kaybeden oyuncuydu belki de ama maçın adamı seçilebilecek performans da sergiledi. İlginç gerçekten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İyide hocam benim söylediğimde bişey yokki Fikrimi söyledim sadece kimseyi ezmek veya tahrik etmek için söylemedim kii tahrik edicek birşeyde yok
    Valla hocam te çok zaman önce sezon başındada böyle bir tartışma olmuştu.İşte Fenere karşı açık oynuyorlar falan.Senin o yazıyı görünce haliyle maçı seyretmemiş olmamın verdiği cahillikle falan olay fitillendi.Yani sende kusur yok.Sorun bende.Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Ocak.2008 at 00:23
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İyi futboL, Maestro ALex ve İyi bir Deivid iLe Fenerbahçe tahminLerin ötesinde rahat ve farkLı kazandı. Gaziantep ise durumu vahim. En iyi goLcüLerini satacak kadar zor durumdaLar. Takımda ayakta duracak isim yok. Ligin bundan sonra kaLan zamanında işLeri çok zor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hani Penaltı verilmiyor diyoruz ya işte kanıtlarından biri belki izleyemenler vardır

Pozisyonlar sıra sıra koyacağım açıklama yapmıyorum açıklaması orada gözüküyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe iyi oynamış.Antep'te De Nigris'in gidişi çok kötü oldu.Fenerbahçe 7-8 tane rahat atabilirmiş.Tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence FB ye penaLtı veriLmiyor diye diye bunLar oLuyor. HakemLer hep bi baskıyLa ya penaLtı oLan bi pozisyonu caLmıyorLar; ya penaLtı degiLse , yanLıs gördum fln baskısıyla. ya da PenaLtı ollmayan bi pozisyonu bunun tam trsi oLarak penaltı olarak caLacaklar. bnce baskı aLtındaLar.

Yoksa tam net bi pozisyon bekLiyor da oLabiLirLer caLmak için

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Evet net pozisyon mesela Rakip savunmacı abi ALLAH aşkına çal penaltı bak elimle tutacam topu şimdi çalda kurturalım

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri