Anket Sonuçlarını Görüntüle: Çeyrek final ilk maçını hangi takım kazanır ?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

42 53.85%
  • Galatasaray

28 35.90%
  • Berabere biter

8 10.26%
Sayfa 3 / 14 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 408 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maçlar | Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Herkes kendi takımını desteklercesine mesajlar atmış.[/B]
    Bu durum seni şaşırtı mı? Hayır

Bu durum bütün site üyelerini şaşırtı mı? Hayır

Bu dünyayı şaşırtı mı? Hayır

Böyledir herkes tuttuğu tarafın kazanmasını ister. Fenerbahçe 50 kez arka arkaya kaybetsin, ben gene Fenerbahçe derim. G.Saraylılarda öyledir. Bu yüzden bunu yazmana pek gerek yoktu. Aydınlattığın için sağ ol.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lig TV'ye göre Lincoln ve Ayhan oynayabilirmiş maçta, hatta Lincoln Kalli ile görüşüp oynamak istediğini söylemiş..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Lig TV'ye göre Lincoln ve Ayhan oynayabilirmiş maçta, hatta Lincoln Kalli ile görüşüp oynamak istediğini söylemiş..
    Eğer Lincoln özel olarak maça hazırlanıyorsa biliyorsunuz Lincoln Kadıköy'ü sever Ama Ayhan'ın oynayacağını sanmıyorum..
    Nonda-Karan 2lisi oynarsa iyi olur gibi geliyor bana..Bu kez Galatasaray'dan umutluyum..Maçı kazanabiliriz diyorum o yüzden her ne kadar sakatımız olsada..Güzel bir maç olacağı kesin iyi oynayan kazansın

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Gaatasaray da, Fener de son haftalarda çok formda. Ancak ben Galatasaray'ın turu geçeceğini umuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Bu durum seni şaşırtı mı? Hayır

Bu durum bütün site üyelerini şaşırtı mı? Hayır

Bu dünyayı şaşırtı mı? Hayır

Böyledir herkes tuttuğu tarafın kazanmasını ister. Fenerbahçe 50 kez arka arkaya kaybetsin, ben gene Fenerbahçe derim. G.Saraylılarda öyledir. Bu yüzden bunu yazmana pek gerek yoktu. Aydınlattığın için sağ ol.
    Herşey tuttuğun takımı desteklemek değildir, bazen gerçekleri görmek gerekir ben bunu dile getirmek istedim. Ayrıca ne senin mesajından alıntı yaparak söyledim o sözü nede ismini vererek.

Galatasaray açık oynarsa kaybeder, Kapanır ise bir nebzede olsa şansı olabilir Tur için yani bana göre iş Galatasaray ve o takımı sahaya sürecek olan Kalli' de bitiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray asıl kapanıp tek forvet oynarsa o zaman kaybeder hatta fark yer!
    Galatasaray 90 dakika kapanıp kontratakla gol atamaz ancak rakibine oyunu kabul ettirebilirse kazanabilir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Herşey tuttuğun takımı desteklemek değildir, bazen gerçekleri görmek gerekir ben bunu dile getirmek istedim. Ayrıca ne senin mesajından alıntı yaparak söyledim o sözü nede ismini vererek.

Galatasaray açık oynarsa kaybeder, Kapanır ise bir nebzede olsa şansı olabilir Tur için yani bana göre iş Galatasaray ve o takımı sahaya sürecek olan Kalli' de bitiyor.
    Ben bir mesaja alıntı yaparak bunları dediğini söylemedim ki, asıl amaç espiriydi. Tek belirtiğim herkes tuttuğu tarafın kazanmasını ister. Bu tip maçlarda ne yazıkki objektif olunamıyor. Ben bunu belirtmek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray ın kuruluş amacı , kurtuldugundan bu yana oynadıgı futbol ortadadır...bu değişmez değişemez..

Galatsaray buralara kadar hücum futbolu oynayarak geldi bundan sonrada öyle olacak..kadıköy degil barnebau olsa Galatasaray yine hücum futbolu oynar..bu yüzden sonuç ne olursa olsun başımız dik ayrılacagız..

Galatasaray basit bir anadolu kulübü değildir hiçbir takıma kapanmaz kapalı defans yapmaz hele hele Fenerbahçe'ye hiç yapmaz Fenerbahçeyi eleyeceğimize inanıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ayhan Fizikmen zor..Lincoln daha hazır..Antremanlarda baya iyimiş..Nonda,Hakan balta zormuş.Keske Hakan balta oynasa Formda deivid var dikkat etmemiz lazım..Bakın bize Yüzde yüz Yerli,Mustafa birde haftasonu Brezilya-Türkiye maçı var

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Roberto Baggio View Post
    Galatasaray basit bir anadolu kulübü değildir hiçbir takıma kapanmaz kapalı defans yapmaz hele hele Fenerbahçe'ye hiç yapmaz Fenerbahçeyi eleyeceğimize inanıyorum...
    İnş dediğin gibi GaLatasaray hiç kapanmaz.Bizimde tam işimize geLir bu..

Kadıköye geLipde kapanmıcak takım yok..Üstüne geLip hucum oynarsa öder bedeLini

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    İnş dediğin gibi GaLatasaray hiç kapanmaz.Bizimde tam işimize geLir bu..

Kadıköye geLipde kapanmıcak takım yok..Üstüne geLip hucum oynarsa öder bedeLini
    Karşı taraftarı kışkırtıcı hareketler bunlar

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Yoo FutboLun gerceği Kadıköyde o atmosferde Şu formda Fenerbahce ye karşı GaLatasaray hucum futboLu iLe saLdırırsa maçın skorunu Orkun beLirLer

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

en iyi savunma hücümdur

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ayhan Fizikmen zor..Lincoln daha hazır..Antremanlarda baya iyimiş..Nonda,Hakan balta zormuş.Keske Hakan balta oynasa Formda deivid var dikkat etmemiz lazım..Bakın bize Yüzde yüz Yerli,Mustafa birde haftasonu Brezilya-Türkiye maçı var
    Lincoln uzun süredir forma giymiyor. Antremanda oyuncu ne kadar iyi olursa olsun, önemli olan oynadığı maçlarda eksikliklerini görerek kapatmasıdır. Bu yüzden şuanki hiçbir eksikliği bilinmemekte. Bazı eksiklikler maçlarda ortaya çıkar. Bu yüzden Lincoln etksiz olacaktır.

Brezilya demişsin. Unutmaman gerekir ki bu takımın 4 as oyuncusu milli takımda ilkonbirde forma giyiyor. Bazı oyuncuları nasıl silebiliyorsanız. Brezilya veya Fransa farketmez biz sahaya çıkıp kazandığımız zaman aynı şekilde seviniyoruz. Bunu tek biz değil, Inter, Arsenal vs gibi kulüplerin hepsi yapıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adına yakışır şekiLde oynasınLarda, uzun zamandır sahaLarda görmek istediğimiz ezeLi rekabet senaryosunu yansıtsınLarda, iyi futboL oynasınLarda kim kazanırsa kazansın farketmez. Türk futboL u kazanır. Diğer rakip takımLara da ezeLi maçLarda örnek oLunur. KeyifLi iki maç izLemek istiyorum. Sorunsuz, hakem hatasız, taraftarın iyi oLduğu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Yoo FutboLun gerceği Kadıköyde o atmosferde Şu formda Fenerbahce ye karşı GaLatasaray hucum futboLu iLe saLdırırsa maçın skorunu Orkun beLirLer
    iyi hoş diyorsun da..sen bilirmisin ki arsenal maçında Galatasaray 10 kişi kaldıktan sonra bile Fatih Terim hücum işareti yapmıştır..takımı hücuma kaldırmaya çalışmıştır..

bazı şeyler o kdr kolay degil..bu yüzden bence Galatasaray ın büyüklüğünü bilerek konuşmak lazım..skor ne olursa olsun biz yine açık futbol oynayacağız.. öyle bedel ödeme lafları hiç hoş degil..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Oynasın Kardeş GaLatasaray hucum oynasın.Zico da cok ister bunu Tüm FenerLiLerde cok İster.İnş hucum anLayışLa oynar Gs.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok formdayız ; Kezman,Alex,Deivid , Maldonado geliyor.Kadıköyde fark atarız ASY de de yneriz tur atlarız. Galatasaray'ın kadorsu yterli değil.Song'suz zaten Galatasaray.
    Last edited by goosfraba : 30.Ocak.2008 at 01:09

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Çok formdayız ; Kezman,Alex,Deivid , Maldonado geliyor.Kadıköyde fark atarız ASY de de yneriz tur atlarız.Galatasaray'ın kadorsu yterli değil.Song'suz zaten Galatasaray.
    "Büyük maçları oynamayı bilmeyen takım Galatasaray.." tam olarak bunu söylemek istedin sanırım ?

Türkiye'de Galatasaray kadar büyük maç yapmış ve çoğundan alnının akıyla çıkmış bir başka kulüp mü var ? Yoksa ben mi bilmiyorum ?

Yavaş, farkınız az olmasın.
    Last edited by goosfraba : 30.Ocak.2008 at 01:10 Reason: Alıntı yapılan mesajdan kırpıldı.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    "Büyük maçları oynamayı bilmeyen takım Galatasaray.." tam olarak bunu söylemek istedin sanırım ?

Türkiye'de Galatasaray kadar büyük maç yapmış ve çoğundan alnının akıyla çıkmış bir başka kulüp mü var ? Yoksa ben mi bilmiyorum ?

Yavaş, farkınız az olmasın.
    "Şu an"dan bahsediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Memo aslında kötü birşey söylemek istememiş sadece seçtiği kelimeler, sözünün fanatikçe algılanmasına neden olabilirki bende ilk başta öyle anladım.

Demek istediği, herkes tarafından bilinen birşey. Galatasaray bu sene takımda büyük çaplı gençleştirmeye gitti ve neredeyse yaş ortalaması 22-23 civarında. Bu yaş grubundaki çoğu oyuncu Türk ve bu yaştaki türk oyuncusunun büyük maçlara konsantre olamayacağını (istisnalar hariç) söyleyebiliriz. Ben ikinci defa okuduğumda böyle anladım.

Biraz iyi niyet yahu
    Last edited by goosfraba : 30.Ocak.2008 at 01:14 Reason: Alıntı yapılan mesaj silindi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Varsa tahrik olduğunuz mesaj, ne yapacağınızı biliyorsunuz. Cevap vermeden uyarı butonunu kullanın. Derbi hakkında, kupa hakkında ve iki takım hakkında konuşmaya devam. Tahrik etmeden.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Memo aslında kötü birşey söylemek istememiş sadece seçtiği kelimeler, sözünün fanatikçe algılanmasına neden olabilirki bende ilk başta öyle anladım.

Demek istediği, herkes tarafından bilinen birşey. Galatasaray bu sene takımda büyük çaplı gençleştirmeye gitti ve neredeyse yaş ortalaması 22-23 civarında. Bu yaş grubundaki çoğu oyuncu Türk ve bu yaştaki türk oyuncusunun büyük maçlara konsantre olamayacağını (istisnalar hariç) söyleyebiliriz. Ben ikinci defa okuduğumda böyle anladım.

Biraz iyi niyet yahu
    Mustafa böyle anlat canımı ye GS oynamayı bilmiyor falan demek rakip takımın taraftarının yani bizim kızmamıza sebebiyet verir...

Senin aanlattıgın gayet acıklayıcı ve teknik yorum ; ama digerinde o yok Dedigim gibi senin anlattıgın gibi olan acıklamaya hiçbirsey denmez

Maca gelirsek; elbette kendi sahasında olusu ve kadrodaki eksik oyuncular göze alındıgında fb nin 1 agır bastıgı dusunulebilir.. Ama herseyden önce bu bir Derbi ve hiç bir derbi öncesinde cok rahat, kesin gibi kelimeler kullanmak dogru olmaz... Fb bir adım önde olsa da takımımıza güveniyoruz ve AVANTAJLI skoru alabilmeyi istiyoruz. Olmaz diye birsey yok...

Hadi tartışın arkadaşlar tartışın bana da ekmek çıksın.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Barusso hariç diger yeni transferler haftasonuna kadar istanbula geleceklermiş.Oynarlarmı bilemem zor...

Ligtv:Lincoln derbide oynayacak
    Ntv:Lincoln derbide oynayamıyacak..

Her ihtimale karsı Lincoln saymayın..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İlk maç :

Fenerbahçe 1-0 Galatasaray

İkinci maç :

Galatasaray 2-0 Fenerbahçe

Tahminlerim böyle, turu Galatasaray geçer. Fenerbahçe'nin farklı kazanacağına ilişkin yorumlara katılmıyorum. Bu bir derbi maç, kimse öyle farklı skorlar beklemesin bu sefer. Bu tahminimden öte bir şey söylersem kurallara aykırı olur da şunu söyleyebilirim. İki takım da çantada keklik değiller. Ben Galatasaray'ın bu derbilerde iyi oynayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekten izlemesi zevkli bir maç olucak.Eğer Galatasaray gerçek oyununu ortaya koyarsa daha zevkli bir 90 dakika olur.Bu maçta Semih-Kezman ikilisi oynarsa daha iyi olabilir.Ama eğer Zico tek santrafor tercih ederse son günlerin formda ismi Kezman'a mutlaka şans vermelidir.Kezman zamanında çok eleştirildi.Gönderilmesi gündeme geldi.Ama iyiki göndermedik.Çünkü PSV'deki Kezman dönüyor.Demedi demeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

PSV'deki Kézman'ın dönmesi imkânsız bence. Çünkü Fenerbahçe Hollanda takımı değil ve Hollanda futbolu oynamıyor. Hâlâ yavaş oynuyor Fenerbahçe ve Kézman'ı Kenneth Anderson gibi kullanmaya kalkıyorlar. Halbuki çok farklı özellikte oyuncular.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nonda'ya özel tedavi

Sakatlığı nedeniyle Ankaragücü deplasmanında oynayamayan Nonda'ya Fenerbahçe karşılaşmasına yetişebilmesi için özel tedavi programı uygulanıyor. Derbide oynamak isteyen Kongolu futbolcunun son durumunun maç günü netleşeceği ifade ediliyor.

Ayhan pazar gününe hazır

Haftalardır sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Ayhan, Fener maçında sahada. İdmanlardaki performansıyla "Hazırım" mesajı veren tecrübeli oyuncunun en kötü ihtimalle derbide tek devre görev yapacağı ifade edildi.

Sayfa 3 / 14 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri