1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: "Kadıköy'de gülen biz olacağız"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu sertlik olayını çözemedim gitti. Bu sertlik sadece Barış'a karşı var, Galatasaray'ın tüm rakipleri Barış'a kin besliyor bu yüzden hepsi Barış'a sert giriyor. Ligimiz sert bir lig teknik açıdan eksiği olan bunu fizik gücü ile kapatan oyuncuların bol olduğu bir ligde yumuşak yumuşak top oynanması beklenemez. Hakemle oynama bazı futbolcularda alışkanlık şeklindedir. Örneğin numaradan bu işi bilmeyen bir futbolcu o şekilde acı çekemez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu sertlik olayını çözemedim gitti. Bu sertlik sadece Barış'a karşı var, Galatasaray'ın tüm rakipleri Barış'a kin besliyor bu yüzden hepsi Barış'a sert giriyor. Ligimiz sert bir lig teknik açıdan eksiği olan bunu fizik gücü ile kapatan oyuncuların bol olduğu bir ligde yumuşak yumuşak top oynanması beklenemez. Çağdaş'ın Barış'ın ensesine attığı tokat pozisyonunda da Çağdaş'ın formasını yırtarcasına çekiyordu. Teker teker pozisyonlara girmek istemiyorum çünkü hakemle oynama bazı futbolcularda alışkanlık şeklindedir. Örneğin numaradan bu işi bilmeyen bir futbolcu o şekilde acı çekemez.
    Barış'ın saha içindeki duruşundan ve davranışlarından efendi bir futbolcu olduğu açıkça ortada. Neyi istiyorsunuz ? Kalkıp kendisine tekme tokat giren adama karşı arkasını dönüp gitsin mi ? Her zaman mı ?

Ezieln bir futbolcuyu bile bir şekilde "ezen" veya "tahrik eden" futbolcu yapıyorsunuz. Evet bir yere kadar haklısın, tüm kulüplerin "lisanslı kasapları" Galatasaray ile uğraşıyor sanırım. Sene başından beri başımızın bundan yanması en büyük örnek..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Barış'ın saha içindeki duruşundan ve davranışlarından efendi bir futbolcu olduğu açıkça ortada. Neyi istiyorsunuz ? Kalkıp kendisine tekme tokat giren adama karşı arkasını dönüp gitsin mi ? Her zaman mı ?

Ezieln bir futbolcuyu bile bir şekilde "ezen" veya "tahrik eden" futbolcu yapıyorsunuz. Evet bir yere kadar haklısın, tüm kulüplerin "lisanslı kasapları" Galatasaray ile uğraşıyor sanırım. Sene başından beri başımızın bundan yanması en büyük örnek..
    Barış'ın efendi biri olduğu kişiden kişiye değişir. Örneğin bana göre değil. Barış'ın ezilen konumuna gelmesi de Barış'ın ustalığını gösteriyor. Demek ki sadece hakemlerle oynamıyormuş. Galatasaray'ın antremanda sakatlanan oyuncularından da lisanslı kasaplar mı sorumlu ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri