1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: "Kadıköy'de gülen biz olacağız"

Hybrid View

Iyi de burda olay Baris'in nasil oynadigimi? ben konuyla ilgili mesaj yaziyorum siliniyor alakasiz bir suru mesaj atilmis hala burada duruyor... ilginc ... Madem konusuluyor bende konusayim ... Biz bunlari Baris'tan once Lugana'da gorduk. Her pozsiyonda hakemle konusup futbolcularla kavga edip ve kasap gibi oyunculara dalmasini ... aaa ama o luganin stilii degil mi? Biraz sert bir futbol anlayisi var! Kendi takiminizda ki oyuncudan bahsetmeyip direk rakip takiminizdaki oyuncudan bahsederseniz ben sizin samimiyetinize pek guvenmem. Bencede Baris dediginizi yapti bir ara banada antipatk geldi yerde yatip kivranmalari falan inandirici degildi ... Uyarilmis olacak ki son maclarda bunlardan uzak kaldi ama rakip takim futbolcularida onun uzerine oyun oynamaya devam etti . Baris bunlara artik karsilik vermiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yorumlar renklere göre olmasın. Ben fikir koyup konuşmaktan yanayımda x-y renklerinde savunup aynı olay a-b renklerinde olunca nasıl olur rezilliktir bu tarzı olmuyor. Yorumlar renklere göre gelince haliyle bizde renklere göre cevap veriyoruz.

Barış evet her pozisyonda var. Bursaspor maçı son dakikada kalecinin itme pozisyonu var. Sol tarafta Barış'ın ne işi vardı. Yani böyle bir mantık olabilir mi? Bu defans oyuncuları köşe vuruşlarında niye ileri çıkıyorlar o zaman. Ben mi yanlış bakıyorum diye düşünüyorum. Koydum ortaya her yönden baktım yinede mantığım almıyor. Oyuncu her pozisyona girer. Her olayın içinde de olur. Yeri geldiğinde sertte girer. Normal müdahalede yapar. Bu ona vurulmasına veya bu tribünlere oynuyor hakemi kandırıyor deme hakkını bulundurmaz.

Hakan Arıkan'a müdahale olmuşta ondan vurmuş ama Barış'a veya X bir futbolcuya vurulunca renklerine gönül vermedik diye eee her pozisyonda olursa böyle olur dediğimizde çelişki var mı yok mu?.

Fenerbahçe'ye bakıyorum. Alex'e bir müdahale oldu. Bütün Brezilyalılar coşuyor. Buda takımdaşlık arkadaşlık değil mi? Pozisyon bitmiş gelip daha da kışkırtıp kavga çıkaranlar iyi bir takım. Maç içinde pozisyon devam ederken topa müdahale etmeye giden Barış veya rengi bize uymayan herhangi bir oyuncuyu asın kesin öldürün.

Barış'a normal tekme atsanda araba altında kalmış gibi yapıyor, çok sert girsende bunu yapıyor. Yüzünde de haksız duruma düşmenin getirdiği bir çocukça ifade oluyor. O an etrafındakilerden yardım beklercesine bakıyor. Sergen'i az çok hatırlayanlar anımsarlar. Düşürüldüğünde hiç inandırıcı olmayan sırtında yana doğru takla atarak düşerdi. Oysa yapılan fauldü. Ama düşüşüne bakarsan inandırıcı gelmezdi. Bunu bir tarz olarak değerlendirirdim. Bazen alışkanlıklar farklı şeyler düşündürsede bunlar alışkanlıktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by paco View Post
    Iyi de burda olay Baris'in nasil oynadigimi? ben konuyla ilgili mesaj yaziyorum siliniyor alakasiz bir suru mesaj atilmis hala burada duruyor... ilginc ... Madem konusuluyor bende konusayim ... Biz bunlari Baris'tan once Lugana'da gorduk. Her pozsiyonda hakemle konusup futbolcularla kavga edip ve kasap gibi oyunculara dalmasini ... aaa ama o luganin stilii degil mi? Biraz sert bir futbol anlayisi var! Kendi takiminizda ki oyuncudan bahsetmeyip direk rakip takiminizdaki oyuncudan bahsederseniz ben sizin samimiyetinize pek guvenmem. Bencede Baris dediginizi yapti bir ara banada antipatk geldi yerde yatip kivranmalari falan inandirici degildi ... Uyarilmis olacak ki son maclarda bunlardan uzak kaldi ama rakip takim futbolcularida onun uzerine oyun oynamaya devam etti . Baris bunlara artik karsilik vermiyor.
    Demek istediğim yanlış anlaşılıyor demek istediğim sert girmesi değil her olayın içinde bulunması.Neyse zaten daha fazla lafa gerek yok herkes düşüncesini söylemiş.

Mesaj Yetkileri