Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Yazık valla barısı bile Hakemlerle oynayn topcu yaptınız..Her maçını izledinimi (90dakika) Adama herkez tekme atıyor Sesini cıkarmıyor..Gelen vuruyor giden vuruyor..O da artık patladı..

1-Hakan arıkan tekme attı..Kendini yere bile atmadı..Efendice oyununa devam etti..
2-Cagdas Atan ensesine patlattı..Barış kendini yere atmadı sesini cıkarmadı.
3-Oftas macında ibrahim geldi barısa vurdu hemde haksız yere ibrahim net kırmızı görmesi lazımdıBarış yine sesini cıkarmadı..
4-Bursa kupa maçında sürekli faul yaptılar..Hata maçtan sonra bir acıklama yaptı..Hem bana faul yapıyorlar hemde gelip durup dururken küfür ediyorlar dedi..
5-Barışda artık patlamanın üstüne geldi..Gelen giden vuruyor..Olaya diger taraftan bakın..
6-Hakemlerle oynuyormu..Ne oynaması..Aldatmasını ne zaman gördünüz..Bursa macını son dakikasında yine faul yapılmış mesela..
7-Adamı tebrik edeceginize Arif gibi hakemlerle oynayan topcu yaptınız

Bunların hiçbirini atmıyorum..Maç izleyen takip eden varsa bilir...

Ben Lig Tv'den verilen 100 maçtan 90'ını izleme şansına sahibim bundanda keyif alıyorum.Neyse Galatsaray'ında her maçını izliyorum eğer önemli bir işim yoksa bu yazdığın maddelere karşı her türlü cevabım var tabikide ama olayın daha fazla uzamasını istemiyorum.Sadece şunu söylüyorum bana göre Arda Turan çok daha teknk bir oyuncu Barış'tan ama ben onuda her pozisyonda görmüyorum.Arda gerçekten iş çığrından çıkınca bana göre doğru davranıyor.Yani kendi ile alakası olmayan pozisyonlarda sessiz.Oysaki bakıyorum Barış'a sağ tarafta duruyor.Sol kanatta bir gerginlik olmuş ta ordan sol kanata koşuyor.İçimde kalmasında en azından Hkan Arıkan olayını söyleyeyim.Orda Hakan Arıkan nasıl bir insan ki durduk yere tekme atıyor.Orda Barış topu takip edeyim derken Hakan'a hamlesi var.Neyse ilerde bunlar çok daha göz önüne çıkacaktır.Birde Serkan Çalık'ta forvet oyuncusu ama onuda hiç bu şekilde tartışmaların içinde ismini duymadım.Hep Barış'ın üstünemi geliniyor.