Yorumlar renklere göre olmasın. Ben fikir koyup konuşmaktan yanayımda x-y renklerinde savunup aynı olay a-b renklerinde olunca nasıl olur rezilliktir bu tarzı olmuyor. Yorumlar renklere göre gelince haliyle bizde renklere göre cevap veriyoruz.

Barış evet her pozisyonda var. Bursaspor maçı son dakikada kalecinin itme pozisyonu var. Sol tarafta Barış'ın ne işi vardı. Yani böyle bir mantık olabilir mi? Bu defans oyuncuları köşe vuruşlarında niye ileri çıkıyorlar o zaman. Ben mi yanlış bakıyorum diye düşünüyorum. Koydum ortaya her yönden baktım yinede mantığım almıyor. Oyuncu her pozisyona girer. Her olayın içinde de olur. Yeri geldiğinde sertte girer. Normal müdahalede yapar. Bu ona vurulmasına veya bu tribünlere oynuyor hakemi kandırıyor deme hakkını bulundurmaz.

Hakan Arıkan'a müdahale olmuşta ondan vurmuş ama Barış'a veya X bir futbolcuya vurulunca renklerine gönül vermedik diye eee her pozisyonda olursa böyle olur dediğimizde çelişki var mı yok mu?.

Fenerbahçe'ye bakıyorum. Alex'e bir müdahale oldu. Bütün Brezilyalılar coşuyor. Buda takımdaşlık arkadaşlık değil mi? Pozisyon bitmiş gelip daha da kışkırtıp kavga çıkaranlar iyi bir takım. Maç içinde pozisyon devam ederken topa müdahale etmeye giden Barış veya rengi bize uymayan herhangi bir oyuncuyu asın kesin öldürün.

Barış'a normal tekme atsanda araba altında kalmış gibi yapıyor, çok sert girsende bunu yapıyor. Yüzünde de haksız duruma düşmenin getirdiği bir çocukça ifade oluyor. O an etrafındakilerden yardım beklercesine bakıyor. Sergen'i az çok hatırlayanlar anımsarlar. Düşürüldüğünde hiç inandırıcı olmayan sırtında yana doğru takla atarak düşerdi. Oysa yapılan fauldü. Ama düşüşüne bakarsan inandırıcı gelmezdi. Bunu bir tarz olarak değerlendirirdim. Bazen alışkanlıklar farklı şeyler düşündürsede bunlar alışkanlıktır.