1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Fatih Terim Kadroyu Açıkladı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İbrahim Kaş'ın çağrılmasının en büyük nedeni ondaki büyük potansiyel bence. Fatih hoca, en yumuşak karnımızın tandem olduğunu biliyor. Ve bu mevkideki en büyük potansiyelimiz İbrahim Kaş. Ben bu maçta İbrahim Kaş-Gökhan Zan'ın deneneceğini düşünüyorum, çünkü Euro 2008'deki 4 tandemden ikisi bu iki oyuncu olacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kadro yerinde bir kadro uzun süredir düşündüğüm Uğur Boral niye alınmıyor sorusuda artık geride kaldı. Tuncay sakatlığından ötürü alınmadı diye biliyorum. Ümit Karan'ıda Kalli yaktı. Adam süper golcümüzdü bir anda istenmeyen adam oldu. Zaten Ümit Karan'da Hakan Şükür'ün %1 şansı olsaydı şimdi efsaneydi.

Son olarakta Euro 2008'de bambaşka bir kadro beklemeyin. Tümer'li Hakan'lı hatta hiç abartmıyorum Ergün Penbe'li bir kadro gidecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by peluk View Post
    İbrahim Kaş'ın çağrılmasının en büyük nedeni ondaki büyük potansiyel bence. Fatih hoca, en yumuşak karnımızın tandem olduğunu biliyor. Ve bu mevkideki en büyük potansiyelimiz İbrahim Kaş. Ben bu maçta İbrahim Kaş-Gökhan Zan'ın deneneceğini düşünüyorum, çünkü Euro 2008'deki 4 tandemden ikisi bu iki oyuncu olacak.
    Yapma abi ne Kaş'ı.Sola da İ.Üzülmez'i koyalım sağada Ali Tandoğan olsun bari. Gökhan-Servet en iyi ikili.Kaş'a hiç ama hiç gerek yok.

Mesaj Yetkileri