Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 96 sonuç

Konu: Fatih Terim Kadroyu Açıkladı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İbrahim Kaş'ın çağrılmasının en büyük nedeni ondaki büyük potansiyel bence. Fatih hoca, en yumuşak karnımızın tandem olduğunu biliyor. Ve bu mevkideki en büyük potansiyelimiz İbrahim Kaş. Ben bu maçta İbrahim Kaş-Gökhan Zan'ın deneneceğini düşünüyorum, çünkü Euro 2008'deki 4 tandemden ikisi bu iki oyuncu olacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kadro yerinde bir kadro uzun süredir düşündüğüm Uğur Boral niye alınmıyor sorusuda artık geride kaldı. Tuncay sakatlığından ötürü alınmadı diye biliyorum. Ümit Karan'ıda Kalli yaktı. Adam süper golcümüzdü bir anda istenmeyen adam oldu. Zaten Ümit Karan'da Hakan Şükür'ün %1 şansı olsaydı şimdi efsaneydi.

Son olarakta Euro 2008'de bambaşka bir kadro beklemeyin. Tümer'li Hakan'lı hatta hiç abartmıyorum Ergün Penbe'li bir kadro gidecektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mehmet TopaL ve Tümer haricinde gerçekten oLması gereken bir kadro. TopaL ın yerine Barış düşünüLebiLirdi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Mehmet TopaL ve Tümer haricinde gerçekten oLması gereken bir kadro. TopaL ın yerine Barış düşünüLebiLirdi.
    Bende Topal için bir türlü tatmin olamıyorum.Yani Topal orta derece bir oyuncu.Topal'ın oynadığını Selçuk'ta,Kemal'de,Koray'da,M.Güven'de,Hüseyin'de, Fahri'de oynar.Zaten milşli takımda oynayabilecek bir kaliteye sahip olsa G.Saray ona güvenirdi.Ön libero almazdı...

Nesil
    2006

Kadıköy Boğasının uzun süre sonra milli takıma seçilmesi beni sevindirdi. Umarım eski gücünü yakalar. İsveç maçında şans vereceğine inanıyorum.

Remzi Giray Kaçar'ın milli takıma katkısını merak ediyorum. Fatih Terim'in bir bildiği olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşlar amaç muhalefet olmak değil ancak merak ettim. Mehmet Topal konusunda neyini beğenmiyorsunuz. Mehmet Aurelio'dan eksiği nedir. Bana göre Aurelio'nun kaleye şut atan versiyonudur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mevcut şartlarda en iyi kadro F.Terim'ği tebrik ederim bu sefer yanlı davranmamış

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Arkadaşlar amaç muhalefet olmak değil ancak merak ettim. Mehmet Topal konusunda neyini beğenmiyorsunuz. Mehmet Aurelio'dan eksiği nedir. Bana göre Aurelio'nun kaleye şut atan versiyonudur.
    Yok daha neler.M.Topal kim Aurelio'nun kaleye şut atan versiyonu olacak.Daha çok çok çalışması gerekir.Ben M.Topal'ı beğenmiyorum demiyorum.Milli takımda oynayacak kaliteye sahip olmadığını düşünüyorum sadece.Onun yaptığını Türkiye'de ki önliberoların yüzde 80'i yapar.Zaten Topal kaliteli bir önlibero olsa Gs onla devem ederdi.Barusso geldiği zaman yedek kalacak.O yüzden Gs'de oynamak için birisinin sakatlığını,cezasını bekleyen bir oyuncunun milli takımda oynamayı hakettiğini düşünmüyorum.Milli takım önemli bir yerdir.Orada oynamak öyle kolay değildir ki Topal'ın en zayıf yanı büyük maç performansı.O yüzden Topal milli takımda oynayacak kaliteye sahip değil bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Servet milli takımın suanda banko oyuncusu.Önemli olan ona kim partner olacak..büyük ihtimal Zan olur..

Topal hakkında yazdıklarınıza yorum yazmıyorum...Umarım maçları ve yorumları takip ediyorsunuzdur

Topal yedek falan kalmayacak kalli sistemi degistiirdi..Barusso sag kanata yakın oynacak yanında topal olacak...Barusso neden alındı linderoth sakat ayrıca topal göbekte yanlız kladıgı için..Topal'a güvenilmedigi için degil..Bütün yük topal'ın üstünde idi...Uzun ayaklarını çok iyi kullanıyor..Çok kolay top kapıyor..Örümcek Mehmet lakabı bosuna takılmadıAyrıca merak etmeyin bizde her oyuncu sans buluyor..
    Last edited by Emurafu : 01.Şubat.2008 at 23:29

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fatih Terim inşallah Mehmet Topuzu oynatır artık avrupa tannımalı topuzu!......

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by peluk View Post
    İbrahim Kaş'ın çağrılmasının en büyük nedeni ondaki büyük potansiyel bence. Fatih hoca, en yumuşak karnımızın tandem olduğunu biliyor. Ve bu mevkideki en büyük potansiyelimiz İbrahim Kaş. Ben bu maçta İbrahim Kaş-Gökhan Zan'ın deneneceğini düşünüyorum, çünkü Euro 2008'deki 4 tandemden ikisi bu iki oyuncu olacak.
    Yapma abi ne Kaş'ı.Sola da İ.Üzülmez'i koyalım sağada Ali Tandoğan olsun bari. Gökhan-Servet en iyi ikili.Kaş'a hiç ama hiç gerek yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Servet milli takımın suanda banko oyuncusu.Önemli olan ona kim partner olacak..büyük ihtimal Zan olur..

Topal hakkında yazdıklarınıza yorum yazmıyorum...Umarım maçları ve yorumları takip ediyorsunuzdur

Topal yedek falan kalmayacak kalli sistemi degistiirdi..Barusso sag kanata yakın oynacak yanında topal olacak...Barusso neden alındı linderoth sakat ayrıca topal göbekte yanlız kladıgı için..Topal'a güvenilmedigi için degil..Bütün yük topal'ın üstünde idi...Uzun ayaklarını çok iyi kullanıyor..Çok kolay top kapıyor..Örümcek Mehmet lakabı bosuna takılmadıAyrıca merak etmeyin bizde her oyuncu sans buluyor..

Merak etme Emrahcım takip ediyoruz. Göz var nizam var. Çok üstün bir oyuncu değiL kendisi. Onun yapacağı işi yapabiLecek bir Dünya tecrübeLi ve daha yetenekLi isimLerde var. Fatih Terim in Tümer iLe birLikte yaptığı tek yaLnış. İki şut attı iki top attı diye iyi futboLcu oLunmaz. Hem düşük maçLarda iyi oynaması da TopaL ın ne kadar vasat aLtı bir oyuncu oLduğunun göstergesidir. Fenerbahçe maçında neredeydi. Ya sivas ? Ya da Beşiktaş Maçında ne yaptı. Sahanın en iyisimiydi.

Yani iLLa herkes kendi takımında ki oyuncuLarı savunacaksa yanmışız.

Nesil
    2006

Mehmet Topal iyi oyuncu milli takımda oynamayı hak etmiş durumda. Yeni bir geleceğin en önemli isimlerinden.

Ama Mehmet Aurelio'dan iyi bir oyuncu değil. Yunanistan maçında tek alkışlanan oyuncumuzdu Aurelio; ama Aurelio yerine Topal oynayasa alkışlanır mıydı?

Aurelio 30 yaşında 30 yaşında onun kadar koşan üçgünde bir maç oynamasına rağmen yeter be demeyen. Her oynadığında üstüne yetenek katan bir oyuncu. Milli takımın ise en önemli parçası olarak görüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Topal ın alınması nasıl hata oluyor anLamış degilim. 1. sayfada anilton Nobre hakediyordu demiş, Bu takımda Nihat, G.Ünal, Semih, M.Yıldız gibi isimler varken Nobrenin daha cok bklemesi lazım

Kadro genel olarak iyi. Tümer yerine bask bir isim düşünülebilirdi. Emre asık yerine de Emre Güngör, Yasin, Egemen isimleri de cagırılabilirdi. Ama sanırım Terim Emre yi tecrubesi için cagırdı. Baktıgımızda da Emre Asik milli formaa altında basarılı maclar cıkarmıştı, ssanırım bu yuzden .

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Nobermi güldürmeyin arkadaşlar bir maç iyi oynadı diye

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende Yasin diyenleri anlamıyorum.Oynamayan adamların çağrılmasından yakınıyorsunuz bide Yasin diyorsunuz.

Nobre'nin çağrılması konusunda ise diğer forvetlerimiz formsuz olsaydılar bence alınabilirdi.Çünkü hak etti.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Nobre zaten ne kadar istesede biraz zor aLınır miLLi takıma. Önünde kesmesi gereken epey isim var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Topal ın alınması nasıl hata oluyor anLamış degilim. 1. sayfada anilton Nobre hakediyordu demiş, Bu takımda Nihat, G.Ünal, Semih, M.Yıldız gibi isimler varken Nobrenin daha cok bklemesi lazım

Kadro genel olarak iyi. Tümer yerine bask bir isim düşünülebilirdi. Emre asık yerine de Emre Güngör, Yasin, Egemen isimleri de cagırılabilirdi. Ama sanırım Terim Emre yi tecrubesi için cagırdı. Baktıgımızda da Emre Asik milli formaa altında basarılı maclar cıkarmıştı, ssanırım bu yuzden .
    Nobre hakediyor demedim iyi oku.Topal,Boral ne kadar hakettiyse Nobre'de o kadar haketti dedim...

Kadro genel olarak iyi.

Serhat,Yıldıray uzun süre sonra milli takımda.Emre Güngör veya Yasin Çakmak'ta alınabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Merak etme Emrahcım takip ediyoruz. Göz var nizam var. Çok üstün bir oyuncu değiL kendisi. Onun yapacağı işi yapabiLecek bir Dünya tecrübeLi ve daha yetenekLi isimLerde var. Fatih Terim in Tümer iLe birLikte yaptığı tek yaLnış. İki şut attı iki top attı diye iyi futboLcu oLunmaz. Hem düşük maçLarda iyi oynaması da TopaL ın ne kadar vasat aLtı bir oyuncu oLduğunun göstergesidir. Fenerbahçe maçında neredeydi. Ya sivas ? Ya da Beşiktaş Maçında ne yaptı. Sahanın en iyisimiydi.

Yani iLLa herkes kendi takımında ki oyuncuLarı savunacaksa yanmışız.
    Hayrettin abi sonucta adam 20 yasında

Sivas macında sahanın en iyisi idi,Fenerbahce maçında kalli macerasına kurban gitti.Beşiktas macında Linderoth oldugu için kalli daha kesfetmemişdi...Neyse abi..Topal cagırmak o kadar yanlış degil..Tümer'i cagırmak en yanlısı..Feyenoorda her maç oynayan Nuri neden cagrılmıyor..Abi adamı almanlardan kacırmak için 1 kez milli yaptık sonra çöpe attık..
    Artık bazı yaslılardan kurtulmamız lazım..Neyse abi...

Yıldıray'ın ilk ne oynadıgı her maç zevkli oluyor..
    Last edited by Emurafu : 02.Şubat.2008 at 00:00

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Kadıköy Boğasının uzun süre sonra milli takıma seçilmesi beni sevindirdi. Umarım eski gücünü yakalar. İsveç maçında şans vereceğine inanıyorum.

Remzi Giray Kaçar'ın milli takıma katkısını merak ediyorum. Fatih Terim'in bir bildiği olsa gerek.
    Giray son derece iyi bir stoper son 2 yılda müthiş bir ivme kazanan Oftaş' ın en önemli oyuncularından biri. Oftaşsspor az pozisyon veren ve az gol yiyen bir takımsa bunun en önemli nedeni defansının başarısıdır. Giray - İlhan ikilisi uzun zamandan beri beraber oynuyorlar. Giray' ı bu sene bir kez çıplak gözle izledim. Topu oyuna sokma becerisi vasast ama bir defansı defans yapan asıl özellikleri çok iyi. Rakibini çok iyi marke ediyoru bunun yanı sıra hava toplarında hemen hemen hatasız oynuyor. Henüz 23 yaşında stoperlerin yıllandıkça daha da değer kazandığını düşünürsek Giray' ı ileride çok iyi günler bekliyor. Bazı arkadaşllarımız İlhan Eker' i de milli takımda görmek isterdik demişler. İlhan da son derece iyi bir stoper. Hatta İlhan ligimizin farklı stoperlerinden biri. Bir defans oyuncusu için çok teknik ve pasör bir oyuncu. Özellikle takımını uzun paslarla çok iyi çıkartıyor. İlhan ve Giray ikisi de çok iş yapacak.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Katılıyorum bence Topal'ın üstünde durrulmalı sağ sol farketmeden şut atıyor

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bende Yasin diyenleri anlamıyorum.Oynamayan adamların çağrılmasından yakınıyorsunuz bide Yasin diyorsunuz.

Nobre'nin çağrılması konusunda ise diğer forvetlerimiz formsuz olsaydılar bence alınabilirdi.Çünkü hak etti.
    İ.Kaş'da oynamıyor takımında ona niye bir itirazın yok?

Genelde herkes tuttuğu takımın oyuncularını önplanda tutmuş.Bana göre Terim uzun aralardan sonra genel olarak iyi kadro çıkarmış.Kaş'ı çağırması bana göre doğru ama Zan yerine Yasin olmalıydı bana göre Terim Toraman'ı sık sakatlandığını farketti Terim ama Zan daha çok sakatlanıyor bana göre gerek yok ona Yasin alınmalı.Nuri Şahin'de büyük kayıp olur 2008'e gitmezse.Ümit Karan'a gelince almamakla doğru yapmış bana göre istikrarlı bir oyuncu olarak görmüyorum ben Ümit'i.Rüştü ve Tümer konusundada bence doğru yapıyor takımda bu iki oyuncu hariç en yaşlı oyuncu Nihat yaşıda yanılmıyorsam 27 bu takımın en azından maçlarda oynamasa bile kampta olmaları gerekir abi olarak hadi belki Tümer'i de geçebiliriz ama Rüştü orada olmalı.Bne bir zamanlar yedekkende çağırılan Selçuk'u bekledim ama Terim alamdı olabilir orada çok adam var zira Selçuk İnan'da aynı durumda.Giray'da çok iyi bir seçim bence kaptan İlhan'dan daha etkili oynuyor.Bu takımda daha değişiklikler olacaktır 2008 'e kadar.Tuncay son maçta sakatlandı oyundan çıktı bu sebeple almamıştır.Ben birde Fatih Tekke'yi arıyorum o neden yok acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Giray'ı bende çok begeniyorum...Giray çoktan hakediyordu..Gs'ye gelmesinide çok istiyordum...Oftas kolay kolay gol yemiyor zaten..Stoperleri baya uyumlu..
    Last edited by Emurafu : 02.Şubat.2008 at 00:29

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Neyse konuyu uzatıp birbirimizi kırmayalım... Yalnız "iyi oku" dil bilgisinde emir kipi oluyor ... lisedeyken sayısalcıydım ama dil bilgim fena degildi

Sonuc olarak demek istedigim kadro ggenel anlamda güzel... Sadece Tümer Metin yerine baska bir isim tercih edilebilirdi. Fatih Hoca nın vardır bi bildigi.
    Cümledeki anlamına göre değişir.Neyse sonuçta ben emir falan vermedim.İyi okumanı tavsiye ettim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ibrahim kaş kendi takımında oynamıyo milli takıma niye geliyo anlamadım tümerde o keza
    nobre gerçekten o kadar forvetin arasından bu formayı giyemez ama sol bekte vederson tipinde birine ihtiyaç var hakan baltanın yedeği bile yok
    nuri şahin olayına bende katılıyorum mehmet topalı aurelio ile kıyaslamak fanatizmden başka bişey değildir gökhan zan olayı en anlaşılmazı zaten adam müzmin sakat ama milli takıma seçiliyor sürekli
    şampiyonada servet-zan ikilisi bizi yakar iki ağır adamı c.ronaldo,frei,baros gibi atik oyunculara karşı düşünemiyorum bile
    uğur boralın çağırılmasıda gereksiz ben fenerbahcenin maçlarının çoğunu izledim ve hiç birinde uğuru beğenmedim cska maçı dahil topu oyalıyor ve en sonunda kaptırıyor oynadığı maçlarda fenerbahce 20 top kaybediyorsa 10 tanesini uğur boral yapıyor
    Last edited by a.arıcı-11 : 02.Şubat.2008 at 00:34

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kardoya şöyle göz attım yorumları okudum;

Bence Hamit ver arkasında Gökhan varken o bölgeye üçücü isim olarak Uğur fazla...

Nuri bu takımda ve Euro 2008'de mutlaka olmalı,Barış,Mehmet Topal bence formda da olsalar o tip bir turnuvaya hazır değiller.

Tümer avrupa'ya transfer oldu ve dikkat ederseniz Yıldıray yeni geldi takımda oyun kurucu eksiği vardı.Emre'ye destek çıkacak bir isim.Bence Fatih hoca bunu düşünerek aldı..Eminim 2008'de de kadro da olacaktır.

Forvette ise aylardır aynı şeyi söylüyorum maalesef lanet olsun Ümit Karan o takıma giremiyor.Semih ne kadar formda da olsa milli takımda oynayamıyor..Alex eksiği diyebilirm.

Ama Ümit Karan:
    Adam son 10dk oynayıp 2gol attı milli takımda yine alınmadı,Bu ligin en çok gol atan oyuncusu olduğunda da alınmadı..Çok şanssız..

Serhat umarım çıkış yakalar..

Üslublarınıza dikkat ediniz arkadaşlar lütfen. Bu konuda da tartışma çıkarırsanız artık ne diyeyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ben şunu iddaa ediyorum hatta milli takımın stoperleri ilhan eker - giray kaçar olmalıAdamlar iyi oynuyor hakkını vermeliyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Düzenleyelimde düzgün dursun

Kaleci

Rüştü Reçber
    Volkan Demirel
    Serkan Kırıntılı

Defans

Emre Aşık
    İbrahim Kaş
    Gökhan Zan
    Remzi Giray Kaçar
    Servet Çetin
    Gökhan Gönül
    Hakan Kadir Balta

Orta Saha

Hamit Altıntop
    Caner Erkin
    Uğur Boral
    Mehmet Aurelio
    Arda Turan
    Mehmet Topal
    Mehmet Topuz
    Tümer Metin
    Emre Belözoğlu
    Gökdeniz Karadeniz
    Yıldıray Baştürk

Forvet

Halil Altıntop
    Semih Şentürk
    Gökhan Ünal
    Serhat Niyazi Akın
    Mehmet Yıldız
    Nihat Kahveci

Şu an için gayet güzel bir kadro bence. Gözüme eksik olarak Ümit Karan ve Tuncay çarptı.
    Uğur Boral ve Giray Kaçarda süpriz'i bence bu kadronun.

Bi Emre Aşık yerine Emre Güngör, Can Arat, Yasin, Egemen, İbrahim Toraman düşünülebilirdi.
    Tümer yada Uğur yerine Tuncay olabilirdi.
    Kadroya bi baktigmizda... Tümer, Ugur Boral,Emre Asik,Serkan ve hattaa Semih neden cagrildi diye düsünebiliriz... Bu bes oyuncunun yerine U.Ucar, Ilhan Eker, Baris, Nuri, Yasin ve Ümit Karan bunlardan birileri alinabilirdi..

Ben acikcasi Semih'i cok begenmiyorum..Semih faydalı ama ben onun çok iyi oynadığını düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin santraforu gol atmalı. Sadece gol atmak bir ölçü değil bana göre... Semih paslarıyla verkaçlarıyla faydali. Ama kabul edelim ki Semih'in ne hizi, ne boyu, nede estetik yapisi var.. Bitirilicik konusundada vasat veya vasatin altinda..

Bi Ümit'le Semih'i karsilastirin.. göreceksinizki Ümit Semih'den cok daha iyi.. Ümitin Ankaragücü maçında attığı gol'e bi bakin Türkiye'de o topa öyle vuracak başka bir oyuncu bence yoktur..

Ugur Borali'da begenmiyorum..devamliligi yok..cok bencil oyuncu..mental özellikleri kötü.. Teknik özellikleri iyi hattaa bazilari Türkiye icin üst düzey..

Benim görüslerim bunlar..gelin bunlari tartisalim..

P.S: M.Topuz ve M.Topal'in alinmasina sevindim cünkü hak ediyorlar..Ins. Euro 2008 parlarlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İ.Kaş'da oynamıyor takımında ona niye bir itirazın yok?
    Ben zaten onu İ.Kaş takımında oynamıyor neden milli takıma alınıyor diyenler için dedim.Yasin'de oynamıyor.Ayrıca Kaş Yasin'e göre daha fazla forma şansı buluyor.Yasin anca ayda yılda bir Lugano-Edu ikilisinden birisi sakatlanırsa forma şansı buluyor ya da önemsiz maçlarda.Ama bakarsanız İbrahim Kaş ona göre daha çok forma şansı buluyor.Kaş'ta sakatlıklar olunca forma giyiyiyor ama malum savunma bölgemizde çok sakatlık olduğu için o yüzden daha çok forma şansı buluyor.Şampiyonlar Ligi maçında bile forma giydi adam.
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri