Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Tümer oynadıgı zaman etkili olan biri..Fenerbahcede oynamadıgı zaman cagrılmısdı.Ukrayna ve Arnavut maçlarını kurtarmısdı..Benim düsüncem böyle..Sanırım terimde bunlatı düsünüyor..Yıldıray,Emre,TÜmer baska yok gibi...Zaten Tümer yedek oluır..
Tümer o milli maç döneminde Beşiktaş takımının oyuncusuydu ve forma giyiyordu bizde.Ama dediğin gibi Tümer sonuca etki edebilecek birisi.Zaten yedek olarak alınmıştır.Sorun yok bence..

Ayrıca sivasa attığı golde kafayı vurdu kalece çıkardıktan sonra her futbolcunun aklına öyle bir vuruş yapmak gelmez hele ki saliseler içinde
Çokta münhim bir olay değil bence.Aynısını beğenmediğimiz Gökhan Ünal'da attı.Hangi maç hatırlamıyorum ama vurdu gol diye koşmadan bekledi ve dönen topu sakinca tamamladı.Semih oynadığı oyunla milli takım kadrosunda bulunmayı hak etmiş olabilir ama ilk 11 için bence sistem gereği oynaması pekte gerekli değil.Terim ona göre sistem kuracaksa bilmem.Norveç maçlarını hatırlıyorum Nihat ileride tek başına takımı taşırken Semih etkisiz kalmıştı.Ben olsam birde Nihat-Mehmet Yıldız ikilisini denerim.