Evet Şemsi, soyadım Gür.
Higuain'in bu fotoğrafı beni de çok etkilemişti, hatta sırf bu fotoğraf da değil her maçta neredeyse gollere en çok sevinen isim, yedek kalmasına rağmen ve bu takıma yeni gelmesine rağmen bir bakıyorsun Higuain. Yada Fenerbahçe maçında kaleci Volkan'a çıkışı yılların Beşiktaşlısı gibi. Kiralık giderken söyledikleri yine takım hakkında çok önemli, belli ki Beşiktaş'ı sevmiş ve geri dönüp birşeyleri ispat etmek isteyecektir.
Ama sadakat konusu bu kadar basit değil, hele 20 vermek büyük bir hamle olur. Çünkü sadakati 20 olan bir adam sadık demektir hem de dünyanın en sadık futbolcusu demektir ve sadakat takımdan takıma değişmez, kişinin karakterinde olur. E o zaman 20 sadakatli birisinin de Beşiktaş'tan teklif gelir gelmez kendi ülkesinde oynadığı takımı bırakıp hiç bilmediği bir ülkeye belki biraz daha fazla kazanma adına belki Avrupa'ya kendini gösterme adına gelmesi ne derece doğru? Sadakati 20 olan adam parayı pulu, şöhreti bir kenara koyup takımda kalma adına elinden geleni yapar, belki de adamı kapı önüne koymadan da o takımdan ayrılmaz. E şimdi dediğim gibi Higuain'in yanlış yaptı demiyorum, doğru olanı yapmıştır, Avrupa'da top oynaması daha fazla kazanması tabi ki mantıklı sonuçta profesyonel adam, ama dediğim gibi sadakati çok yüksek adam zaten çok da profesyonel olmaz, onun takıma gönülden bağı olur.
Neyse zaten Higuain kiraya verildi, umarım seneye takıma döndüğünde daha hazır olur ve Beşiktaş'ta forma giymeye başlar. O zaman yine tekrar izleriz, bu tarz samimi hareketlerini görürsek tekrar düşünürüz ama dediğim gibi sadakat takımdan takıma değişmez o yüzden sadakati çok yükseltmek yerine Higuain'in favori takımlarına Beşiktaş'ı ekleyebiliriz belki.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..