1 ile 30 arası toplam 420 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo nun finishing i 14 ayarLamak Bu adamın hiç bir iş yapmadığını, bu adamdan birşey oLamayacağını göstermek demektir bence. Kriter, vs vs nedir bu yahu. Adam hakediyor işte. Bana haLa sayfaLarca yazdınız bir açıkLama yapamadınız. Neden 14. güç ve dengesi 16 oLmayı hakettiği gibi bitiriciLiğide bu değeri hakediyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bobo nun finishing i 14 ayarLamak Bu adamın hiç bir iş yapmadığını, bu adamdan birşey oLamayacağını göstermek demektir bence. Kriter, vs vs nedir bu yahu. Adam hakediyor işte. Bana haLa sayfaLarca yazdınız bir açıkLama yapamadınız. Neden 14. güç ve dengesi 16 oLmayı hakettiği gibi bitiriciLiğide bu değeri hakediyor.
    Katılıyorum Bobo Türkiye liglerindeki en kaliteli forvetlerden biri... Ve istikrarlı bir futbolcu... Mesela Bobo'nun bitiriciliğinin 14 de çekilmesinden bahsediliyorsa Nobre'nin bitiriciliğini 10 a çekmek gerekir... Nobre'nin topa vuruşlarına bakarsanız dediğimi biraz daha iyi anlarsınız...

Bobo'nun hiç bir zaman dağınık ve telaş içerisinde şut çektiğini görmedim... Tek kötü tarafı bencilliği olabilir ki o da her forvette var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayrettin abi, Bobo konusu haftada bir güncellenip tekrar tekrar önümüze çıkıyor Bu konuda senin de kararların benim de kararlarım pek değişmeyecek gibi gözüküyor, ama kimse adam akıllı açıklama yapmıyor demene üzüldüm biraz, aksine her konuda yetişebildiğimce açıklama yapmaya ve orta yolu bulmaya çalışıyorum. Ama bir adamın bitiriciliğinin çok da üst düzey olmadığını daha nasıl anlatabilirim ki?

Madem bariz örnekler istiyorsun o zaman söyleyeyim. Bir futbolcunun maçta attığı yada atamadığı bir golle örnek vermek istemezdim ama sen öyle istiyorsun napalım. Bobo her hafta golleri açtır çatır kaçırmaya devam ediyor, yeteneği var rahat pozisyon bulabiliyor, bunu önsezilerinin ve topsuz alan özelliğinin yüksek olmasına borçlu, e soğukkanlı adam, panik futbolu oynamıyor peki bu gollerin kaçmasının nedeni ne olabilir sence? Finishing'in çok da iyi olmaması (Bakın kötü demiyorum çok da iyi olmaması diyorum, 14 iyi bir puandır) Bir de buna ek olarak yeterince cesur olamaması. Yalnız dediğim gibi birkaç maçlık performans çok da önemli değil, Bobo şanssızlığını kırıp gollerini atmaya başlarsa benim de düşüncem otomatik olarak değişecek değil.

Finishing'ine 14 verilmiş adamdan hiç bir şey olmaz diye düşünmek de nereden çıktı? Bu kesinlikle düşünülemez, Bobo'ya verdiğimiz CA ve PA zaten ondan halihazırda iyi bir topçu olduğunu gösterir. Zaten şuanda Türkiye liginin en iyi forvetlerinden birisi, bu kadar büyütülecek durum nedir inan anlamakta zorluk çekiyorum.

Şunu iyice bir farkedebilmek lazım, 14 rakamı iyi bir rakamdır özellikle Türkiye ligi için çok iyidir. Bobo'ya bakacak olursak Bobo'nun finishingi iyidir Türkiye ligi sınırları içerisinde çok iyidir. Yani hakettiği değeri vermişiz. Bundan fazlasını istemek dolaylı yollardanda olsa Bobo Avrupanın en iyi son vuruş yapan forvetlerinden birisidir demektir. Eğer gerçekten öyle olsaydı, 2.sınıf bir ligde, hem de o ligin en büyük takımlarından birinde oynuyorsan ve Beşiktaş 3 forvet oynamaya başlayalı ligin en çok pozisyona giren takımı, yani her türlü avantaj senin yanındayken bırak her maç 1-2 net gol kaçırmayı peynir ekmek gibi gol atardı.

14 finishing Bobo için iyidir, ben zaten 14 vermeyi hiçbir zaman düşünmedim, 13 verdim fakat oyunun malum hatasından dolayı 1-2 puan yükselebiliyor.

Umarım açıklayabilmişimdir.

Quote Originally Posted by eloy View Post
    Bobo'nun hiç bir zaman dağınık ve telaş içerisinde şut çektiğini görmedim... Tek kötü tarafı bencilliği olabilir ki o da her forvette var
    Evet, haklısın ben de görmedim, bunu iyi olan soğukkanlılığına borçlu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hayrettin abi şunu belirteyim, resmini eklediğin Bobo profilini yapan ben değilim, yazın kişisel işlerim nedeniyle pek ilgilenemediğim için İlhan (peluk) arkadaşım sağolsun Beşiktaş araştırmasını yapmıştır.
    Last edited by koray_capello : 03.Şubat.2008 at 23:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Mesaj Yetkileri