Şemsi, aslında çok da farklı düşünmüyoruz, Higuain'in sadakat konusunda iyi olduğunu henüz pek gözlemlemiş olmasam da yüksek olduğunu hissediyorum. Ben zaten 20 değeri hakkında konuştum, 20 en üst seviye olduğu için, bu değeri bu konuda abartmış, belki de manyaklaşmış kişilere vermek gerek. Örneğin, Totti bu yaşından sonra zaten transfer olmaz ama bu güne kadar ara sıra hep büyük takımların transfer listesine girdi, bir aralar Roma onu R.Madrid'e satmayı da düşünmüştü sanıyorum ama o hiç bir zaman Roma'yı bırakmayacağı tavrını net bir şekilde belli etti. Yada Beşiktaş açısından Pascal Nouma örneği verilebilir, Nouma da net bir şekilde artık Beşiktaş'ın profesyonel futbolcusu olmaktan çıkıp fanatik bir taraftarı havasına bürünmüştü (Helal olsun sana Pascal Nouma
) Nasıl ki fanatik bir taraftar takımına son seviyede sadık ise o da o derece sadıktı ve Beşiktaştan başka bir Türk takımında oynamayacağını bir çok kez açıkladı. 20'in üstünde değer olmadığı için onu çok extreme adamlara vermek lazım, Higuain için şuana kadar böyle bir durum söz konusu değil, ama o potansiyel var onda onun da farkındayım
Takımın her kararına uyması bence sadakatin dışında profesyonellik ile ilgili. Bu cümleyi sevmiyorum ama sonuçta klubün kontratlı futbolcusu o klubün malıdır ve klup ona kontratında vaadettiklerini yerine getirdiği sürece ileride onun için alacağı her karara da uymak zorundadır.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..