Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi menajer daha başarılı olur?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Çağrı Zorkol (Nottingham Forest)

40 66.67%
  • Emre Sipahi (Luton Town)

4 6.67%
  • Eren Bulut (Milwall)

16 26.67%
1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: İngiltere'de Esen Türk Rüzgarı

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by okartal View Post
    Forvete İlhan mansız Orta sahaya ise yaşlı ama çok iyi bir orta saha olan Mendieta yı tavsiye ederim AyrıcA Samuel Kuffour Ve Alessandro Brindelli Satılık Listesinde oluyor bunları kiralıyabilirsiniz gerçekten kaliteli oyuncular genç olarak ise Türklerden Cem sultan ingilizlerden ise Aston Villanın yedek kadrosunda(20 yaş altıda oalbilir) olan bazen a takımda oluyor Jonathan ı tavsiye ederim...
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca favorimn Emre Sipahi-Luton
    Tavsiyelerin ve yorumun için teşekkürler. Ama şunu söyliyeyim söylediğin çoğu oyuncuyu denedik. Özellikle Emre denedi. Ama gelmiyorlar. En son bi kaç adam aldıydı galiba ama diğerleri gelmediler. Tam hatırlamıyorum. Zaten transferleri açıklayacağı basın toplantısında bunları da belirtecektir eminim.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    Tavsiyelerin ve yorumun için teşekkürler. Ama şunu söyliyeyim söylediğin çoğu oyuncuyu denedik. Özellikle Emre denedi. Ama gelmiyorlar. En son bi kaç adam aldıydı galiba ama diğerleri gelmediler. Tam hatırlamıyorum. Zaten transferleri açıklayacağı basın toplantısında bunları da belirtecektir eminim.
    Samuel Kuffour ve Brindelliye kiralık oalrak verirseniz gelebiliyolar

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by okartal View Post
    Samuel Kuffour ve Brindelliye kiralık oalrak verirseniz gelebiliyolar
    İnanın bana pişman olmıyacaksınız bi deneyin derim..bojanıda deneyin vede size tavsiyemyasin karaça ve celsinho ve İnzaghi de satılık ta oluyor kiralamaya çalışın kiralarsanız müthiş olur..Ayrıca alessandro Brindelliyi kiralarsanız sezon sonunda kontratı sona eriyor ve takımınızda forma giymiş memnun ise yaptığınız kontrat teklifini klabul ediyo ve böylece bedavaya 1 sene önceden oyuncu almış oluyosunuz...Gerçekten bu saydıkalrımın hepsi süper oyuncular özellikle yasin karaça her türlü takıma gide r yukarıda bir arkadaşım Bogdan Stancu demiş katılıyorum iyi bir oyuncu ama Bence tugayı alma çok yaşlı sezon başladığında sonlarına doğru 37 yaşına giriyor ayrıca afrikalı forver Tico-Tico da güzel Bunlar avsiyelerim Bu arada Wright-Phılıps Trasnferi yani kjiralaması güzel hgepinize başarılar...

UMARIM ÇOK UZATMAMIŞIMDIR BİRAZ UZATTIM SANKİ

Mesaj Yetkileri