Originally Posted by
peluk
Holosko da olması gerektiğine yakın şekilde olacak, zaten bu konu arşivleneceği için isteklerinizi yeni konudan belirtirsiniz, dikkate alınır.
Şimdi test aşamasındaki yamaya baktım açıkçası oyuncu özellikleri içime çok sindi, gerçekçi bir takım yaptığımı düşünüyorum. Umarım tüm Beşiktaşlıları memnun ederiz. İlhan senin de beğenmene mutlu oldum, senin fikirlerin çok önemli benim için. Ömer Abi'ye datayı gönderdikten sonra bir kaç özellikle oynamak istedim onları Ömer abi dataya tekrar ekledi fakat onların değişip değişmeyeceği çok net değil, çok da önemli değişiklikler değildi zaten ama umarım eklenmiş olurlar.
Holosko profili açıkçası beni çok tatmin etmedi fakat Manisaspor araştırmasını kim yapıyor bilmiyorum onunla görüşme şansım olmadı, Manisaspor sayfasına Holosko profilini görmeyi istediğimi belirttim ama cevap gelmedi. Neyse onu da artık seneye inşaallah gözden geçiririz, hem o zamana kadar daha fazla izleme şansımız olur.
Bu arada oyunda birden sürpriz olmasın diye belirteyim Tello'nun CAsı 146dan 135 indirildi Şili şeflerinin isteği doğrultusunda. 130 olmasını istemişler ama Ömer Abi sağolsun direterek 135te karar kılmışlar. Bu iyi olmadı tabiki şimdi hem Beşiktaş takımı içinde hem de Türkiye ligi içinde Tello'dan daha iyi olmayan bazı oyuncular ondan daha iyi olacaklar. E tabi mecburen 135 CA ya uydurmak için özelliklerinde kısılmalar oldu.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..