-
Mac kötüydü ve zevksizdi. Ilk yari kötü oynadik, ikinci yari degisikliklerle beraber biraz toparlandik. Milli Takim simdiye kadar hicbir hazilkik macinda iyi oynadigini da görmedim ve herhalde bu degismez. Mentalite olarak bu tür maclara iyi hazirlanamiyoruz ve bunun degisicegi de benzemiyor. Ilk 11´de yerini garanti gören oyuncular da zaten kendilerini fazla yormuyorlar bu maclarda ve bu takimin oyununa yansiyor.
Bu mac takimimizin hangi seviyede oldugunu pek göstermez ama yine sanki bir oyun planimiz yok gibi gözüktü ve bu da düsündürücü bence.
Oyunculara gelirsek, Emre, Volkan ve Servet´in disindakiler vasatin altinda kaldi bugün.
Maci Isvec kanali TV3´den izledim. Yorumcunun su yorumu bence bu aksam oynayan oyuncularimizin performansini özetliyor: "Türkiye´yi dünya capinda cok iyi teknigi olan oyunculardan kurulu bir takim diye biliyordum, ama bu aksam acayip sekilde kötü pas yapiyorlar ve oyuncularin topla oynamalari kötü."
Gercekten bu mac hic de iyi pas yapmadik. Cok fazla hatali pas var ve ayrica oyuncularimiz bi türlü topa hakim olamadilar, topla iyi oynayamadilar gibi geldi. Bu konsantrasyon eksikliginden dolayi mi, futbol oynama hevesi olmadigindan dolayi mi bilmiyorum. Aslinda bizim teknigi iyi olan oyuncularimiz cok degil, Emre ve Arda iyi durumdalar sadece bence.
Yorumcu mac sonunda ise Milli Takimimiz hakkinda izlenimlerini anlatirken, bunlarin sadece olumsuz oldugunu, bu kadar kötü pas yapan ve teknik acidan oyuncularin cok kötü olmasina sasirdigini belirtti. Ama hazirlik maci oldugu da bundan dolayi da belli oluyor dedi.
Last edited by Deza : 07.Şubat.2008 at 00:18
Mesaj Yetkileri