1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Hazırlık Maçı | Türkiye - İsveç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çift santrafor oynayacaksak ki öle olucak Nihatın yanında Semih veya Gökhanın oynaması lazım

Mehmet Yıldız'ın kadroya alınması hata

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Çift santrafor oynayacaksak ki öle olucak Nihatın yanında Semih veya Gökhanın oynaması lazım

Mehmet Yıldız'ın kadroya alınması hata
    Cift forvet oynarsak ben Nihat´in yaninda Tuncay´ tercih ederim. Simdiye kadar hic denenmedi bu ama Nihat´in yaninda oynayacak cok da iyi olan forvetimiz yok. En iyisi Tuncay bence ve o da tam forvet degil. Cok caliskan cok kosan bir futbolcu, böylece defansif anlamda da cok faydali olur, hem de sahada cok hareketli olan biri ki bu da orta sahadan gelecek Hamit, Emre Arda, Yildiray gibi oyunculara posisyon hazirlar.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Dün oynanan maç için iki noktaya temas etmek istiyorum

-Gökhan gönüL ün performansı ve iLeride ki çoğaLamamız, Emre ve YıLdırayın ayağına geLen her topu öLdürerek bizim hücum gücümüzü düşürmesi. Bu adamLar bizim 2008 finaLLerinde kiLit adamLarımız oLacak. Bu adamLar böyLe oynayacaksa bıraksınLar ben idmanLara başLayayımda şu takımı taşıyayım. Bu ne yahu. Bu kadar amatörce oynanmaz ki. ALdıkLarı her topu ya ezdiLer, ya da gittiLer yan pasLa hücumu öLdürdüLer. Bütün sorun bu iki adamın görevini iyi yapamamasından kaynakLandı.

-Diğeri ise kaçan baLıkLar hakkında. İssakson ve Majestrovic. İkisi de ne kadar kaLiteLi isimLer oLdukLarını gösterdiLer. İssakson tam bir kaLeci gibi kaLeci deniLen cinsten. Çok iyi yer tutan soğukkanLı bir isim. Majestrovic de nerde durmasını biLe yerden ve havadan ne kadar iyi bir isim oLduğunu Beşiktaş ın tam aradığı isim oLduğunu gösterdi.

Kısacası. Eğer bu iki oyuncumuz finaLLerde de böyLe oynayacakLarsa bırakaLım da hiç oynamayaLım.
    Ilk yorumuna katiliyorum. Gökhan´i ilk defa bu kadar kötü gördüm. Gökhan´i ilk defa bu macda izlemis olsaydim, bu adama teknik olarak 1 puan bile zor verirdim. Cok kötü pas yapti ve topla oynamasi, topu karsilamasi falan berbat durumdaydi. Bundan cok daha iyi oldugunu biliyoruz ama dün acayip kötüydü.

Ikinci yorumuna pek katilmiyorum. Ikiside bu mac pek zorlanmadi ve bence bu mac kaliteleri acisindan bir ölcü olmaz. Isaksson´a top sadece 2-3 kere geldi ve ofansif anlamda cok kötü oldugumuzdan dolayi da Majstorovic´e is düsmedi. Ikiside fena oyuncu degil, defalarca izledim ikisinide ama cok da iyi degiller. Bence hem Besiktas´da hem Galatasaray´da o posisyonlarda zaten ayni kalitede olan oyuncular var.

Mesaj Yetkileri