1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Galibiyet Sorunu

Hybrid View

Nesil
    2007

Bencede çok sinir bozucu.Yeni bir kriyer açıyosun ilk haftalar müthiş gidiosun ilk 10 haftada İngiltere gibi bir ligde ortalama bir takımla lider oluosun sonra bir çöküşe geçiosun anlıosun taktiğinin çözüldüğünü yenisini yapıosun taktiğinin ama bu sefer o daha kısa sürüyo ilk 2 maç 6-0 3-0 gib galibiyetlerle coşuosun ama sonra bir kötü takıma yeniliyosun sonrada sürüp gidiyo zaten.Sinir olup bırakıyosun oyunu.Ne biçim birşeyse...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Bencede çok sinir bozucu.Yeni bir kriyer açıyosun ilk haftalar müthiş gidiosun ilk 10 haftada İngiltere gibi bir ligde ortalama bir takımla lider oluosun sonra bir çöküşe geçiosun anlıosun taktiğinin çözüldüğünü yenisini yapıosun taktiğinin ama bu sefer o daha kısa sürüyo ilk 2 maç 6-0 3-0 gib galibiyetlerle coşuosun ama sonra bir kötü takıma yeniliyosun sonrada sürüp gidiyo zaten.Sinir olup bırakıyosun oyunu.Ne biçim birşeyse...
    walla abi haklısın dur bakalım.Bi taktik yaptım.Fenerle açmıştım oyunu.İlk sezon hiç transfer yapmadım.İlk sezon şampiyon oldum ve türkiye kupasını aldım. Ligde 28 maçlık yenilmezlik serisi elde ettim.Şampiyonluğu garantileyince seri bitti . Çok az gol yiyorum maç başına 0.5 falan. Ancak zaman zaman gol sorunu çekiyorum o kadar.Şu an 2.sezonu oynuyorum.taktiği değiştirmeden gidiyorum.Şampiyonlar liginde B.münih-Chelsea-Shaktar vardı ve grupta 10 puan toplayıp lider çıktım ( bayern ve chelsea nin de puanı 10 du) Eğer bu sezon da güzel geçerse paylaşmayı düşünüyorum taktiği.

Mesaj Yetkileri